Digital Realty introduceert high density colocatie

27 september 2023

Digital Realty introduceert high-density colocatiediensten via PlatformDIGITAL, het datacenterplatform van het bedrijf. Deze infrastructuurconfiguraties zijn vooral bedoeld voor workloads die gepaard gaan met de ongestructureerde en exponentiële groei van gegevens, evenals het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI).

In het huidige digitale landschap staan bedrijven voor de steeds grotere uitdaging om de kracht van enorme hoeveelheden gegevens te beheren en te benutten. Deze snelle uitbreiding van gegevens brengt tal van uitdagingen met zich mee, zoals prestatieproblemen, complexiteit op het gebied van compliance en schaalbaarheidsbeperkingen. Bedrijven wenden zich steeds vaker tot opkomende technologieën zoals AI om deze gegevens effectiever te analyseren en te verwerken. Deze nieuwe technologieën verbruiken grote hoeveelheden stroom en vereisen een gespecialiseerde infrastructuur om ze te ondersteunen, waarbij een hoge stroomdichtheid wordt geleverd terwijl de temperatuur veilig en efficiënt wordt geregeld om ervoor te zorgen dat de prestaties niet worden aangetast.

Belangrijkste kenmerken:

  • Ondersteuning voor hoge dichtheid: ondersteunt werklasten tot 70 kilowatt per rack.Koeling: maakt gebruik van innovatieve Air-Assisted Liquid Cooling (AALC)-technologieën.Wereldwijde beschikbaarheid: de oplossing wordt ondersteund in 28 markten in drie regio’s, waaronder Noord-Amerika, EMEA en Azië-Pacific.Uitbreidbaar en duurzaam: schaal op en uit met flexibele en duurzame consumptiemodellen.
redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This