Altair en EMA Design Automation integreren Ultra Librarian voor ECAD

26 september 2023

 Altair maakt bekend dat de Ultra Librarian CAD-modelbibliotheek vanaf nu beschikbaar is in verschillende Altair ECAD-verificatie- en multifysische oplossingen, zoals Altair PollEx, Altair SimLab en Altair One UDE. 

Ultra Librarian geeft gebruikers directe toegang tot ruim 16 miljoen symbolen, footprints en 3D-modellen in een cloudgebaseerde bibliotheek, die de noodzaak van handmatig maken en onderhouden elimineert.

Ultra Librarian

De integratie van Ultra Librarian in de elektronica-oplossingen van Altair geeft gebruikers de mogelijkheid om componenten snel op internet of met native CAD-integraties te zoeken, te bekijken en te gebruiken. Elk model wordt uitgebreid gecontroleerd op nauwkeurigheid en consistentie met industriestandaarden. Daardoor kunnen gebruikers met vertrouwen modellen direct in hun software pluggen om precies te zien hoe ontwerpen, componenten en systemen er na voltooiing uit komen te zien. Dit verkort de ontwikkeltijd, voorkomt fouten en zorgt ervoor dat simulaties nauwkeurig zijn en een echte digitale tweeling van het ontwerp vertegenwoordigen.

Ontwerpers en engineers kunnen de Ultra Librarian-modellen nu gebruiken in de multifysische producten van Altair voor verificatie van de productie van printplaten (PCB’s), mechanische structurele, thermische simulaties en meer. Dit kan elke gebruiker en organisatie ten goede komen die PCB/elektronische componenten ontwerpt, simuleert en verifieert.

Sneller innoveren

“Het integreren van Ultra Librarian in Altair-tools is een grote stap voor onze ECAD-verificatie- en multifysica-oplossingen, die gebruikers veel voordeel oplevert”, zegt Sam Mahalingam, Chief Technology Officer van Altair. “Nu hebben ze rechtstreeks vanuit de Altair desktopapplicaties en cloudgebaseerde systemen toegang tot geverifieerde Ultra Librarian CAD-modellen. Dit maakt workflows veel nauwkeuriger en efficiënter, waardoor tijd, moeite en kosten worden bespaard.”

“Wij zijn verheugd om deze volgende stap met Altair te zetten om haar klanten meer efficiëntie en snellere mogelijkheden om te innoveren te geven”, aldus Manny Marcano, president en CEO van EMA Design Automation. “Deze samenwerking verbetert de technologie van wereldklasse van Altair verder en helpt klanten die elektronica ontwerpen hun productiviteit te verhogen.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This