Mark Jenster nieuwe CCO bij YUMA-dochter BPSOLUTIONS

8 september 2023

De Mission Critical Managed Service Provider BPSOLUTIONS benoemt Mark Jenster als nieuwe Chief Commercial Officer (CCO).

Mark Jenster

Yuma is een nieuwe digitale transformatiegroep in de BeNeFraLux. Een groep waar digitale en menselijke transformatie hand in hand gaan omdat we geloven dat er geen digitale transformatie is zonder menselijke transformatie. Yuma combineert een menselijke, mensgerichte aanpak met een hands-on mentaliteit en best-in-class expertise. Deze best-in-class expertise is het resultaat van de combinatie van XPLUS, Total Design, Luminis en BPSOLUTIONS.

Vanaf 1 september is Mark Jenster de nieuwe CCO van BPSOLUTIONS. Jenster is afkomstig van Orange Cyberdefence en Solvinity. BPSOLUTIONS geeft hiermee invulling aan een nieuwe fase in haar groeistrategie op het gebied van internationalisering en verbreding van het dienstenportfolio op het gebied van Cloud, Security en Artificial Intelligence.

Mark de Groot, CEO BPSOLUTIONS: “Als onderdeel van internationale digitale transformatie groep Yuma worden onze groeiambities versneld. Met Mark aan het roer van onze commerciele organisatie zijn we ervan overtuigd dat we een volgende stap maken om onze grote ambities te realiseren.” 

YUMA richt zich met 400 medewerkers in de BeNeFraLux op alle facetten van digitale transformatie: digital presence, enterprise architectuur, software ontwikkeling, cloud & managed services, security en business continuity services. Onder Yuma vallen naast BPSOLUTIONS ook TotalDesign, XPLUS en Luminis.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This