Workday opnieuw uitgeroepen tot leider in 2023 Gartner Magic Quadrant voor Cloud ERP Service-Centric Enterprises

7 september 2023

Workday kondigt aan dat het door Gartner is gepositioneerd in het leiderskwadrant van de 2023 Gartner Magic Quadrant voor Cloud ERP voor Service-Centric Enterprises. De positionering is gebaseerd op volledigheid van visie en uitvoerend vermogen. Een gratis exemplaar van het rapport is hier beschikbaar.

Workday Enterprise Management Cloud levert een aanpasbare architectuur die de ecosystemen van servicegerichte organisaties verenigt om financiële, personeels- en operationele gegevens samen te brengen om gedetailleerd inzicht te bieden in één enkel registratiesysteem. Met kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) ingebed in deze architectuur, versterken Workday Financial Management, Workday Human Capital Management (HCM), Workday Adaptive Planning, Workday Accounting Center, Workday Prism Analytics, en Workday Spend Management werknemers op intelligente wijze door automatisering van zakelijke en financiële processen om organisaties te helpen op nieuwe manieren te werken en het volledige potentieel van hun meest waardevolle bezit te realiseren: hun mensen.

“Workday is het enige cloud-native ERP-platform dat speciaal ontworpen is voor servicegerichte organisaties om finance en mensen samen te beheren in één uniform systeem”, zegt Terrance Wampler, group general manager, office of the CFO bij Workday. “Met één enkele bron van waarheid voor financiële en personeelsgegevens en een aanpasbare architectuur met AI en ML als kern, krijgen Workday-klanten een beter inzicht in wat de winstgevendheid op het meest gedetailleerde niveau drijft, waardoor ze snel kunnen schakelen om aan de behoeften van hun bedrijf te voldoen.”

Het potentieel van mensen, processen en data ontsluiten

Met meer dan 10.000 klanten in 175 landen blijft Workday effectief presteren voor klanten en innovatieve oplossingen leveren die servicegerichte ondernemingen helpen zich aan te passen en te gedijen in de veranderende arbeidswereld.

Met Workday kunnen organisaties:

  • Zakelijke flexibiliteit op snelheid en schaal omarmen met een architectuur die eigendom is van het bedrijf, waardoor de afhankelijkheid van IT wordt geminimaliseerd.
  • Samenwerken met bestaande technologie-ecosystemen in een groot aantal sectoren en Workday eenvoudig uitbreiden met low of no code technologie, met behoud van hetzelfde beveiligingsniveau.
  • Rechtstreeks gedetailleerdere inzichten krijgen in winstgevendheid en prestaties om zelfverzekerde beslissingen te nemen vanuit één betrouwbare bron van waarheid die financiën, human resources en operationele gegevens verenigt.
  • Werknemers in staat stellen om zinvoller werk te verrichten door over te stappen van handmatige invoer en correctie naar contactloze verwerking met AI en ML ingebed in kernprocessen.
  • Waardevolle inzicht krijgen in de vaardigheden van het personeel, waardoor teams hiaten kunnen begrijpen, kunnen bepalen welke vaardigheden ze nu en in de toekomst nodig hebben, en mogelijkheden voor herplaatsing kunnen identificeren.

Innovatie stimuleert klanttevredenheid

In een recent klantenonderzoek beoordeelden klanten van Workday Financial Management en Workday HCM Workday met 97 procent voor algehele klanttevredenheid. Daarnaast documenteert Gartner Peer Insights klantervaringen door middel van geverifieerde beoordelingen en peer reviews. Vanaf 1 juli 2023 bevatten Workday-klantbeoordelingen het volgende:

“De mate van configuratie van het systeem en de voortdurende toewijding om nieuwe en verbeterde functies te leveren, stelt ons in staat om te schalen, aan te passen en te groeien naarmate ons bedrijf en de behoeften van de industrie evolueren. Workday luistert naar hun klanten en heeft een van de sterkste en actieve communities die ik ooit heb gezien”, zegt een VP, Accounting Systems in de financiële sector.

“We hebben het in 2021 geïmplementeerd en hebben sinds de implementatie elke maand consistente vooruitgang geboekt. Met een sterk administratief team voor het Workday-product is bijna alles mogelijk”, vindt een Workday Financial Administrator in de verzekeringsbranche.

“Uiteindelijk hebben we voor Workday gekozen, niet alleen vanwege hun cultuur en samenwerking, maar ook vanwege het vermogen om teams op één plek samen te brengen om ERP/HCM van backoffice naar een operationele toolset te transformeren”, meent een SVP Finance, Analytics & Supply Chain in de detailhandel.

“Workday was en is een uitstekende partner. We hebben het Workday ERP-platform gebruikt om de transformatie binnen de financiële afdeling van onze organisatie te stimuleren. Ze zijn echte partners geweest bij het innoveren van de oplossing”, aldus een​ Chief Accounting Officer in de banksector.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This