Sophos kondigt de benoeming aan van Bruno Durand als nieuwe Vice President of Sales voor Frankrijk en de Benelux

11 juli 2023

Sophos, wereldleider in het innovativeren en bieden van cyberbeveiliging ‘as a Service’, kondigt de komst van Bruno Durand aan als Vice President of Sales voor Frankrijk en de Benelux.

Bruno Durand

In de afgelopen 30 jaar deed Durand uitgebreide ervaring op in leidinggevende functies in networking, cloud, SaaS en security. Voordat hij bij Sophos kwam, was hij verantwoordelijk voor het Cloud/SaaS EMEA-team bij Extreme Networks, waar hij de traditionele bedrijfsvoering omvormde tot een cloud business. Daarvoor was Bruno Durand Vice President EMEA South and Central bij Gigamon. Hij werkte ook 18 jaar bij Juniper Networks, waar hij verschillende vice president-posities in EMEA bekleedde. Bruno heeft een ingenieursdiploma in computerwetenschappen van SUP INFO.

Gerard Allison, Senior Vice-President EMEA bij Sophos, reageert op deze benoeming: “We zijn verheugd Bruno Durand te verwelkomen om onze groei in Frankrijk en de Benelux te versnellen, met name met ons beheerde beveiligingsaanbod Sophos Managed. Detection & Response (MDR). Bruno heeft aantoonbare vaardigheden op het gebied van teammanagement en het bevorderen van groeicultuur.”

Bruno Durand voegt hieraan toe: “Ik ben bijzonder enthousiast om bij Sophos aan de slag te gaan op dit cruciale moment in haar geschiedenis. Het zijn spannende tijden om te werken bij deze gerenommeerde marktleider op het gebied van cyberbeveiliging. Mijn passie voor teamontwikkeling komt hier volledig tot zijn recht bij het optimaliseren van de groei in de West EMEA-regio.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This