DigiTribe trekt Herbert Martens aan voor expansie in Vlaanderen

12 mei 2023

De Belgische scale-up DigiTribe heeft Herbert Martens aangetrokken als Business Relationship Manager Flanders. Martens moet samen met CEO François Lecocq zorgen voor de langetermijngroei van de IT-dienstenleverancier. DigiTribe groeide in vijf jaar naar 125 experts en wil tegen eind 2024 verdubbelen. Daarvoor kijken DigiTribe en Martens onder meer naar Vlaanderen. Tegelijk opent het bedrijf een werkplek in Antwerpen. 

Herbert Martens

Herbert Martens krijgt een dubbele rol met commerciële en rekruteringsverantwoordelijkheden. “Mijn ervaring komt bij DigiTribe mooi samen. Ik ben mijn loopbaan gestart in IT-rekrutering, en tot voor kort was ik verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling en rekrutering voor de Provincie Antwerpen. Met DigiTribe kruist een erg wendbare en beloftevolle scaleup mijn pad, met drie heel duidelijke specialisaties en een sterk groeiverhaal. Ik kijk ernaar uit om de recente groei van het bedrijf te bevestigen en de uitgesproken ambities te realiseren”, zegt Business Relationship Manager Flanders Herbert Martens.

DigiTribe was al actief in Vlaanderen, maar wil dichter bij zijn klanten staan. “Het is voor hen belangrijk dat we ook hier voet aan de grond hebben. Met de aanstelling van Herbert bevestigen we onze plannen. We hebben de voorbije maanden Nederlandstalige collega’s aangetrokken en we zijn ons team nog aan het versterken. Ik ben ervan overtuigd dat we snel de vruchten zullen plukken van die inspanningen”, zegt CEO François Lecocq.

Herbert Martens (32) werkte de voorbije acht jaar voor HR-multinational Robert Half, waar hij startte als rekruteringsconsulent en doorgroeide tot regiomanager. Hij startte zijn carrière bij Accent Jobs waar hij ook toen al een focus had op ICT-rollen. Herbert Martens woont in het Antwerpse.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This