Unit4 kondigt de algemene beschikbaarheid van App Studio aan

24 april 2023

Unit4 maakt de algemene beschikbaarheid van App Studio bekend. App Studio is een nieuwe functie binnen de Extension Kit van Unit4 die klanten helpt om zowel hun ontwikkelings- als automatiseringsinspanningen te stroomlijnen.

App Studio maakt gebruik van het Unit4 People Platform en ondersteunt nieuwe manieren om Unit4 ERPx naar eigen behoefte aan te passen, waardoor klanten nieuwe zakelijke apps kunnen bouwen die de productiviteit verhogen. Het ondersteunt ook taakautomatisering en klanten kunnen hun eigen aangepaste oplossingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren in een low-code omgeving.

De Extension Kit van Unit4 heeft al meer dan tweehonderd klanten geholpen cruciale bedrijfstaken te automatiseren en data-integratiestromen te creëren die de mogelijkheden van hun Unit4-applicaties uitbreiden. Vorig jaar introduceerde Unit4 al Industry Mesh, dat het platform van de Extension Kit gebruikt om meer dan honderd sectorspecifieke datastromen te ontwikkelen en dat ERPx naadloos verbindt met de meest gebruikte bedrijfsapplicaties.

Met App Studio kunnen ERPx-klanten:

  • Unit4 ERP-implementaties naar eigen wens eenvoudig uitbreiden
  • Op maat gemaakte apps bouwen die op alle apparaten werken
  • Gegevensvalidatie en bedrijfsprocessen automatiseren
  • Programmeerwerk vermijden, de configuratie wordt namelijk vereenvoudigd door een drag-and-drop en low-code interface 
  • Snel op veranderingen in bedrijfsprocessen reageren, wat bedrijven een concurrentievoordeel oplevert
  • Lokalisatiebehoeften verwezelijken
  • Nieuwe processen en mogelijkheden creëren en innovatie mogelijk maken.

Partners die de Extension Kit gebruiken, kunnen nu ook App Studio gebruiken om apps te ontwikkelen die voldoen hun eigen wensen en behoeften. Door partners ontwikkelde apps zijn beschikbaar in de onlangs gelanceerde Unit4 Marketplace

Dan Andre Nylaender, Head of Development bij Tellit Solutions AS, een partner van Unit4: “App Studio is een geweldige toevoeging aan de Extension Kit en maakt het makkelijk om passende dashboards in Unit4 ERPx te ontwikkelen. Tellit Solutions ontwikkelt al jaren specifieke sectoroplossingen, vooral voor de bouwsector, en App Studio kan ons ondersteunen bij het verder uitvoeren van onze ontwikkelingsstrategie.”

Claus Jepsen

“App Studio is een functie waar we al lang op hoopten”, aldus Mark Taimre, Business Optimization Manager, Acor Group Services, een klant van Unit4. “Het biedt ons de mogelijkheid om de gebruikerservaring aan te passen en te moderniseren, en Unit4 ERPx aan te passen aan de individuele behoeften van ons bedrijf. In combinatie met de krachtige API-mogelijkheden van Unit4, kunnen we met App Studio van Unit4 een platform maken voor onze mensen.”

Claus Jepsen, Chief Technology Officer van Unit4: “We zijn verheugd App Studio, de nieuwe functie waarmee onze klanten meer uit ERPx kunnen halen, vandaag te lanceren. Het is perfect voor bedrijven die snel applicaties op maat moeten maken en die moeten kunnen opschalen ​ wanneer hun behoeften veranderen. Doordat uitgebreid programmeerwerk niet meer nodig is, helpt het platform bedrijven tijd en geld te besparen en biedt het ze de kans om snel de applicaties te bouwen die nodig zijn om het juiste resultaat te behalen.”

App Studio van Unit4 is vanaf 13 april beschikbaar voor nieuwe en bestaande ERPx-klanten.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This