Dstny neemt Flexfone over en versterkt positie als B2B UcaaS aanbieder in Deense markt

3 april 2023

Dstny, Europese leverancier van cloudgebaseerde zakelijke communicatieoplossingen, kondigt de overname aan van Flexfone A/S, een cloud communicatie challenger in Denemarken die Cloud PBX en VoIP-telefonie levert aan B2B-klanten. Met hun volledig digitale aanpak, gebruiksvriendelijke communicatiesystemen en een breed netwerk van meer dan 100 partners zijn ze zowel snelgroeiend als zeer concurrentieel op de Deense markt. 

“Met de toevoeging van Flexfone aan onze groep verwerven we niet alleen een belangrijke speler op de Deense markt, maar ook een bedrijf dat Dstny’s streven naar flexibele, eenvoudig te begrijpen en gebruiksvriendelijke communicatiesystemen deelt. Wij zijn verheugd uitzonderlijk talent in onze groep te verwelkomen. Flexfone’s expertise in het vereenvoudigen, automatiseren en creëren van systemen waarmee partners en klanten moeiteloos kunnen werken, is onderscheidend in de Deense markt,” zegt Daan De Wever, CEO Dstny Group.

Flexfone is een innovatieve en ervaren telecomoperator met een netwerk van bekwame en toegewijde partners. Met 45 medewerkers en volledig geautomatiseerde processen voor eenvoudige schaalbaarheid, zijn ze goed gepositioneerd om de partner-driven Dstny activiteiten in Denemarken te leiden.

“De pan-Europese visie van Dstny past perfect bij Flexfone’s ambities, en door ons aan te sluiten bij Dstny krijgen we toegang tot technologieën en mogelijkheden die onze positie als innovatieleider op de Deense markt zullen versterken – nu en in de toekomst”, zegt Lars Aagaard, CEO Flexfone.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This