‘Kunstmatige intelligentie welkom, maar mensgerichte IT-ondersteuning is essentieel voor de tevredenheid en productiviteit van werknemers’

23 maart 2023

Negen op de tien werknemers (87%) erkennen dat kunstmatige intelligentie (AI) een positieve rol kan spelen om hen te helpen productief te blijven, terwijl acht op de tien (81%) de voorkeur geven aan een mix van AI en menselijke interactie, aldus Lenovo.  Uit het nieuwe wereldwijde onderzoek blijkt dat de meerderheid van de 12.000 ondervraagde werknemers (91%) gelooft dat ze productiever zijn als hun IT-problemen op het werk snel en effectief worden opgelost. De resultaten tonen aan dat er een efficiënt en effectief IT-ondersteuningssysteem moet zijn om de huidige hybride arbeidskrachten van de nodige slagkracht te voorzien.

Premier Support Plus is de meest uitgebreide IT-ondersteuningsdienst op de markt en het antwoord om bedrijven te helpen klaar te zijn voor de toekomst door de juiste oplossing te bieden om de ervaring en tevredenheid van werknemers te verbeteren. Het biedt diensten die essentieel zijn voor zowel de huidige behoeften van een hybride personeelsbestand als digitale transformatie in organisaties en combineert het beste van twee werelden – geavanceerde AI en toch menselijke ondersteuning waar dat het meest nodig is.

Premier Support Plus is ontwikkeld met de belangrijkste pijnpunten van ondernemingen en eindgebruikers in gedachte om de meest uitgebreide ondersteuningsservice en bescherming voor IT-problemen te bieden:

  • Dankzij AI-gestuurde voorspellende analyses kunnen problemen proactief en preventief opgespoord worden en kunnen veel potentiële IT-problemen worden geïdentificeerd en aangepakt.
  • Accidental Damage Protection biedt dekking die verder gaat dan een traditionele systeemgarantie en beschermt apparaten tegen ongelukken.
  • Keep Your Drive-service behoudt de harde schijven van gebruikers en biedt volledige eigendom van de klant over hun gegevens, die kunnen worden bewaard of weggegooid op de voorwaarden van de klant, waardoor de databeveiliging wordt verbeterd en naleving van de eisen op het gebied van dataprivacy en -behoud wordt gewaarborgd.
  • Sealed Battery services verlengt de batterijondersteuning tot drie jaar, waarbij door Lenovo gecertificeerde technici worden toegewezen om te zorgen voor effectieve en efficiënte batterijvervanging wanneer dat nodig is, zodat de uitvaltijd tot een minimum wordt beperkt en de veerkracht van het bedrijf wordt verbeterd.
  • International Services Entitlement ondersteunt multinationals door Accidental Damage Protection, Keep Your Drive en Sealed Battery services mogelijk te maken, waar ter wereld hun werknemers zich ook bevinden.

Het is de missie van Lenovo om organisaties te voorzien van praktische en duurzame technologie om innovatie en toekomstbestendigheid te stimuleren. Onlangs lanceerde Lenovo een reeks pc-oplossingen, waaronder nieuwe ThinkPad-, ThinkCentre- en IdeaPad-apparaten om gebruikers te helpen hybride werkomgevingen te omarmen.

Lenovo Premier Support Plus is nu beschikbaar.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This