VMware onthult nieuwe Anywhere Workspace-innovaties

15 maart 2023

Nu organisaties zich moeten aanpassen aan de veranderende eisen van een hybride workforce, moeten ze ook operationele complexiteiten en verouderde tooling beheren en tegelijkertijd werknemers ondersteunen ongeacht de app, het apparaat of de locatie. VMware kondigt verbeteringen aan zijn VMware Anywhere Workspace platform aan, waaronder grote veranderingen in de Workspace ONE-architectuur die zorgen voor betere prestaties en schaalbaarheid voor miljoenen endpoints; en nieuwe innovaties in VMware App Volumes die de beheertijd en infrastructuurkosten van virtuele app- en desktopomgevingen enorm verminderen. Samen zorgen deze verbeteringen ervoor dat IT-teams efficiëntere digital workspaces kunnen beheren die productieve en betrouwbare ervaringen opleveren voor hun hybride workforce.

“De eisen rondom hybride werken veranderen continu, daarom moeten organisaties voortdurend veranderingen monitoren en nieuwe workflows implementeren. Wij geloven dat automatisering aangedreven door data science de operationele efficiëntie enorm kan verbeteren en de IT workforce kan transformeren”, zegt Olivier Struye, Head of presales Belux bij VMware. “87% van de organisaties die meededen aan een recent VMware onderzoek zegt dat ze hun investeringen in automatisering de afgelopen twee jaar hebben verhoogd. De nieuwe verbeteringen aan het Anywhere Workspace platform helpen organisaties om automatisering naadloos te integreren in elke stap van hun IT- workflow.”

Het volledige, Engelstalige persbericht over de Anyware Workforce-innovaties die VMware doet is te vinden in de VMware online newsroom.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This