Genetec benoemt Umut Cetin tot Business Development Manager BeLux

8 maart 2023

Genetec, een leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf Umut Cetin heeft aangenomen als Business Development Manager BeLux.

Umut is afkomstig van Advancis Software & Services. De ervaring die hij daar de afgelopen acht jaar als International Sales Manager heeft opgedaan op het gebied van fysieke beveiligingsoplossingen, zorgde ervoor dat Umut’s profiel opviel bij Genetec toen het bedrijf op zoek ging naar invulling voor de functie van Business Development Manager BeLux. 

Umut Cetin

“Genetec was mij al vaker opgevallen als een vooruitstrevend bedrijf, die een standaard in de fysieke beveiligingsbranche zet op internationaal niveau. Toen ik door het bedrijf benaderd werd voor deze rol, wist ik dan ook al snel dat er een match zou zijn met mijn expertise en gedrevenheid, en die van Genetec. Als persoon heb ik de drive om altijd de beste te willen zijn en ik kijk er naar uit die energie en mijn kennis ervoor in te zetten om Genetec in België en Luxemburg nog nadrukkelijker op de kaart te zetten”, aldus Umut Cetin.

Anthonie van der Ploeg, Director Sales Benelux & Nordics bij Genetec Inc., is blij met de komst van Umut. “Umut is een ervaren ambitieuze Business Development Manager en we delen dezelfde visie over de datagedreven toekomst van fysieke beveiliging en de daarbij behorende cloudoplossingen. Umut zal een belangrijke rol spelen in het versnellen van onze missie om klanten in België en Luxemburg door vereenvoudiging van techniek in staat te stelllen sneller en met beter inzicht, hun security processen uit te voeren.

Umut start met zijn nieuwe functie in een fase waarin Genetec in België en Luxemburg steeds verder groeit en inmiddels vele Europese klanten in diverse sectoren heeft zoals stadstoezicht, onderwijs, luchthavens, rechtshandhaving, detailhandel, transport, nutsbedrijven, datacenters, personenvervoer en de financiële wereld.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This