Belgisch AI-bedrijf Trendskout opent co-head office in Amsterdam

8 maart 2023

Trendskout, een toonaangevend Belgisch bedrijf in de ontwikkeling van AI-software, heeft aangekondigd dat het een co-head office heeft geopend in Amsterdam om zijn klanten in Nederland, Duitsland en Scandinavië beter te bedienen.

Trendskout heeft al veel succes geboekt met zijn AI-platform, dat zich richt op Sales AI, beeldherkenning en tekst- en spraaktechnologie. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd in Nederland, Duitsland en Scandinavië vanwege zijn hoogwaardige technologie en klantgerichte aanpak.

Trendskout was al actief in Nederland en de co-head office in Amsterdam zal Trendskout in staat stellen om vanuit Nederland zijn klanten in deze regio’s nog beter te bedienen en hen te voorzien van de beste oplossingen op het gebied van AI. Door de nabijheid van deze belangrijke markten kan Trendskout zijn klanten nog sneller en efficiënter ondersteunen.

“We zijn verheugd om onze co-head office in Amsterdam te openen en ons engagement voor onze klanten in Nederland, Duitsland en Scandinavië te versterken”, aldus Pauwel Grepdon co-CEO van Trendskout. “Deze regio’s zijn belangrijk voor ons bedrijf en we willen onze klanten hier de beste ondersteuning bieden. Met onze nieuwe locatie in Amsterdam kunnen we nog dichter bij onze klanten zijn en hun behoeften nog beter begrijpen. Het team in Nederland wordt dan ook sterk uitgebreid.”

Met zijn geavanceerde technologie en klantgerichte aanpak blijft Trendskout een leider in de ontwikkeling van AI-software. De opening van de co-head office in Amsterdam is een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf en zal samen met het co-head office in Gent bijdragen aan zijn groei en succes in de toekomst.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This