Acronis introduceert nieuw team en plannen voor 2023 voor de Benelux

31 januari 2023

Acronis, een wereldwijd opererend en visionair bedrijf op het gebied van cyberbescherming, heeft vandaag het nieuwe team bekendgemaakt dat zich gaat richten op het opschalen van partnerschappen en het uitbreiden van het portfolio van MSP’s.

Ter ondersteuning van de groeiplannen van Acronis voor de regio gaat Rony Moyal, Sales Manager voor Israël en OEM Sales Director, het nieuwe Benelux-team leiden. Hij werkt vanuit de Verenigde Staten en kwam vier jaar geleden bij Acronis. Hij neemt meer dan 18 jaar aan ervaring mee in de ontwikkeling, marketing en innovatie van cloudoplossingen voor telecombedrijven, techdistributeurs en serviceproviders met een focus op groei. Rony heeft carrière gemaakt op het gebied van sales, met veel ervaring in sales en business development voor cyberbescherming, virtualisering, service- en factureringsautomatisering, cloud monetization en digitale transformatie, naast diverse andere technologieën. 

Rony Moyal: “Acronis wil zich in 2023/24 richten op regio’s met veel potentie die een niet-optimale penetratiegraad hebben. Wij denken dat de Benelux over een onuitputtelijk potentieel beschikt en Acronis, als leider op het gebied van cyberbescherming, kan daar op inspringen met onze partners in de regio. Acronis wil zijn marktaandeel in de Benelux de komende twee jaar verdubbelen of zelfs verdrievoudigen. Het bedrijf investeert al in een lokaal en speciaal hierop toegespitst salesteam, op de regio afgestemde marketingactiviteiten en een lokale DC voor de regio.” 

Met het oog op het samenstellen van een nieuw team dat zich specifiek richt op Nederland, België en Luxemburg werd Richard Weyts bevorderd tot Distribution Account Manager. Als vervolg op de recente wijzigingen in het Global Sales Team heeft Acronis de nieuwe structuur van de organisatie nog eens goed onder de loep genomen om te zorgen dat deze aansluit bij de nieuwe bedrijfsdoelen. Weyts werkte eerder in sales in retail en datamanagement, en heeft de nieuwe functie van Distributor Account Manager aanvaard om de groei van de zakelijke activiteiten in de Benelux te ondersteunen. 

Dit team van louter sterren wordt gecompleteerd door Niels Kuenen als onze nieuwe Senior Strategic Partner Manager. Niels maakte naam in sales, pre-sales, salesmanagement en business-to-business (B2B). Hij heeft veel ervaring op het gebied van business development met een focus op digitale transformatie, beveiliging, IT-projecten/-processen en supply chain. Met meer dan 12 jaar ervaring in de sector noemt Niels zichzelf een echte liefhebber van cyberbescherming. Hij gaat zich bezighouden met het uitbreiden van het portfolio van de partners van Acronis in alle drie de landen van de Benelux. 

Het nieuwe team

  • Camilla Blomster – (nieuw) Regional Marketing Manager.
  • Ronald van Rees – (nieuw) Distribution account Manager Benelux.
  • Richard Weyts – (nieuw) Cloud Distribution Success Manager Benelux.
  • Fathi Ben Ahmed – Strategic Partner Manager Northern Europe.
  • Niels Kuenen – (nieuw) Senior Strategic Partner Manager Benelux.
  • Cornel Heijkoop – Senior Solution Engineer Northern Europe.
  • Shailesh Biere – Cloud Services Advisor.
  • Rony Moyal – (nieuw) General Manager Benelux & Israel.
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This