Dell Technologies introduceert nog meer “’s werelds eerste” samenwerkingstools

5 januari 2023

Waar u ook werkt, technologie blijft een belangrijk onderdeel van het faciliteren van een productieve en collaboratieve werknemerservaring. Centraal staat de overkoepelende pc-ervaring die grotendeels wordt aangedreven door een heel ecosysteem van apparaten die werknemers dichter bij hun teams en klanten brengen.

Uit een recente enquête van Dell-Forrester bleek dat meer dan 50% van de ondervraagde werknemers een monitor als het belangrijkste apparaat beschouwt om de productiviteit in verschillende werkomgevingen te verbeteren. Onze nieuwste toevoegingen aan de UltraSharp-familie tillen de gewenste prestaties en ervaringen naar een hoger niveau.

De lat voor innovatie hoger leggen

Met ‘s werelds eerste 6K-resolutie monitor met IPS Black-paneeltechnologie die een hoger contrast en diepere zwarttinten biedt, voegt Dell een gamechanger toe op het vlak van display-innovatie. De Dell UltraSharp 32 6K Monitor (U3224KB) is volledig compatibel met zowel Windows- als Mac-besturingssystemen en legt de lat hoger dankzij de verbluffende 6K-resolutie en de VESA DisplayHDR 600-technologie. Zo kunnen professionals zoals grafische ontwerpers, ingenieurs en datawetenschappers, voor wie elke pixel telt, genieten van uitzonderlijke details en een optimale scherpte en kleurnauwkeurigheid. Met 150% meer pixels op 6K-resolutie in vergelijking met 4K zorgt de nieuwe UltraSharp 32 6K Monitor ervoor dat uw gegevens en afbeeldingen nog duidelijker en gedetailleerder worden weergegeven.

Maar de 6K-resolutie is niet de enige troef. De IPS Black-technologie biedt een nog hoger contrast bij donkere objecten – zelfs in donkere omgevingen – en een nog betere kleurnauwkeurigheid vanuit vrijwel elke hoek. Uit het onlangs in opdracht van Dell uitgevoerde Hot Tech-onderzoek bleek dat monitoren met IPS Black-technologie tot 41% diepere zwartniveaus en tot 1,2 keer betere kleurnauwkeurigheid bieden dan conventionele IPS, vooral bij de weergave van lage grijstinten.

De UltraSharp 32 6K Monitor is ook ideaal voor gebruikers die hoge eisen stellen aan videoconferenties, en biedt uitzonderlijke prestaties bij weinig licht. Hij beschikt over een ingebouwde dual gain HDR 4K-webcam en biedt automatische framing, lichtaanpassingen plus verbeterde helderheid, automatische SafeShutter, een microfoon met echo-onderdrukking en dubbele 14W-luidsprekers voor een intelligente en veiligere samenwerkingservaring.

De geïntegreerde pop-outfunctie aan de voorkant biedt een eenvoudige intuïtieve toegang tot poorten zodat u uw accessoires en apparaten gemakkelijk kunt aansluiten. Op die manier houdt u uw kantoor netjes en hebt u minder problemen met kabels. Dankzij de DisplayPort 2.1 geniet u van een naadloze beeldoverdracht zonder compressie. Tot slot levert Thunderbolt-connectiviteit in combinatie met Extended Power Range tot 140 W vermogen, zodat u krachtigere werkstations kunt opladen en aansluiten.

Een Powerhouse voor betere productiviteit

Voor creatievelingen en zakelijke gebruikers die geen 6K-resolutie nodig hebben, introduceren we twee nieuwe UltraSharp-monitoren om aan hun dagelijkse behoeften voldoen.

  • Met de Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3423WE) , onze eerste gebogen WQHD-monitor met IPS Black-technologie, kunt u content van twee pc’s aansluiten en weergeven met behulp van Picture-by-Picture (PBP)- en Picture-in-Picture (PIP)-functies, terwijl u geniet van heldere audio dankzij de geïntegreerde dubbele 5W-luidsprekers.

Een bureauopstelling voor fotobewerkers met de Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3423WE)
  • De Dell UltraSharp 43 4K USB-C Hub Monitor (U4323QE) is een krachtige monitor die focust op productiviteit en samenwerking. Zo kunt u één pc op de monitor aansluiten en die monitor opsplitsen in meerdere (maximaal vier) schermwanden. Bovendien kunt u maximaal vier verschillende pc’s op de monitor aansluiten, de content van alle vier pc’s bekijken en tussen de pc’s schakelen met behulp van KVM.
Een bureauopstelling voor data-analisten met de Dell UltraSharp 43 4K USB-C Hub Monitor (U4323QE).

Duurzaamheid op Dell-monitoren

Om trouw te blijven aan onze missie en onze doelstellingen voor 2030 te bereiken, focussen we ons bij het ontwerpen van onze monitoren op drie aspecten: 1) de inhoud van de verpakking, 2) de verpakking en 3) de etikettering, die milieuvriendelijk moet zijn. Deze monitoren bevatten tot 85% post-consument gerecycleerd plastic en tot 90% gerecycleerd aluminium. Ze worden ook geleverd in geselecteerde verpakkingsonderdelen die tot 90% uit gerecycleerde materialen bestaan. Dell levert voortdurend inspanningen om zijn ENERGY STAR-, EPEAT- en TCO-Edge-certificering te behouden.

Innovatieve accessoires voor maximale samenwerking

2022 was een belangrijk jaar voor ons. En 2023 wordt nog belangrijker, want dan lanceren we meer accessoires om de algemene pc-ervaring te verbeteren. We trappen het jaar af met ‘s werelds eerste Zoom-gecertificeerde collaboration keyboard, het Dell Premier Collaboration Keyboard (KB900). Het slanke ontwerp is voorzien van speciale touch bediening zodat u eenvoudig Zoom-gesprekken kunt voeren. Zo kunt u de microfoon dempen en uitschakelen, schakelen tussen ‘beeld’ en ‘geen beeld’, het scherm delen en eenvoudig het chatvenster openen. Geniet van functies zoals slimme achtergrondverlichting met nabijheidsdetectie en 15 programmeerbare toetsen. Bovendien laadt u dankzij de USB-C-snellaadtechnologie uw apparaat in één minuut op voor een hele dag gebruik en laadt u het volledig op  voor 20 dagen gebruik.

Combineer het toetsenbord met de nieuwe Dell Premier Rechargeable Mouse (MS900), met een doordacht ontwerp en een comfortabele handpalmgreep. Deze muis heeft een track-on-glass-sensor waarmee u naadloos kunt werken op vrijwel elk oppervlak, terwijl een soepel glijdende geavanceerde scroltechniek in vier richtingen zorgt voor een intuïtievere navigatie-ervaring. Dankzij de Dell Peripheral Manager kunt u schakelen tussen drie apparaten en de snelheid, tracking (tot 8K dpi) en precisie regelen, en dat alles zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de levensduur van de batterij. Met de USB-C-snellaadtechnologie laadt u de muis in één minuut op voor een halve dag7 gebruik. Met een volledige laadbeurt kan u het apparaat drie maandengebruiken. Beide apparaten werken naadloos en veiliger met Dell Pair one click-connectiviteit en de gecodeerde overdracht van uw gegevens.

Beschikbaarheid

De Dell UltraSharp 32 6K Monitor (U3224KB) is verkrijgbaar vanaf de eerste helft van 2023, terwijl de Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3423WE) en de Dell UltraSharp 43 4K USB-C Hub Monitor (U4323QE) verkrijgbaar zijn vanaf 31 januari 2023. Het Dell Premier Collaboration Keyboard (KB900) en de Dell Premier Rechargeable Mouse (MS900) lanceren vanaf 18 mei 2023.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This