Eljes Infrastructurele Projecten benoemd tot Panduit Gold Partner

1 december 2022

Panduit, leverancier van oplossingen voor netwerkinfrastructuren, heeft Eljes Infrastructurele Projecten BV benoemd tot Gold Partner binnen het wereldwijde Panduit ONESM-programma. Voor beide bedrijven is deze partnerstatus de logische voortzetting en versterking van een langetermijnsamenwerking, om met complete oplossingen voor datacenters en bedrijfsnetwerken in te spelen op de behoeften van klanten.

Datacenters en glasvezelnetwerken

Van links naar rechts: Stephan Broekhuis Operationeel Manager Eljes, Hendri Heiwegen projectleider Eljes en Robert Dogan 
Account Executive Datacenter – Colocation & Cloud bij Panduit

Eljes is gespecialiseerd in het leveren en installeren van infrastructuuroplossingen voor datacenters en het engineeren, aanleggen, beheren en onderhouden van glasvezelnetwerken. “Wij leveren veel infrastructuren voor de whitespaces in hyperscale datacenters en werken daarbij al een aantal jaren intensief samen met Panduit”, zegt Operationeel Manager Stephan Broekhuis. “Panduit onderscheidt zich van andere infrastructuurleveranciers door hun betrokkenheid om vanaf de ontwerpfase samen de beste oplossing voor onze klant te creëren en daarna het project gezamenlijk te realiseren. Verder hebben zij complete hoge kwaliteit oplossingen voor zowel datacenters als glasvezelnetwerken, waardoor onze bedrijven elkaar uitstekend aanvullen.”

Businessgroei door kennis en kwaliteit

“Eljes Infrastructurele Projecten is al sinds 2018 voor ons een waardetoevoegende partner, waarmee wij een succesvolle businessgroei hebben gerealiseerd door elkaars kennis en kwaliteiten te combineren”, vertelt Robert Dogan, Account Executive Datacenter – Colocation & Cloud bij Panduit. “Ze realiseren veel projecten voor de grote datacenterproviders in Nederland. De benoeming tot Gold Partner binnen het Panduit ONESM-programma is voor beide bedrijven de kers op de taart voor het continueren van onze verdere businessontwikkeling.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This