Dashdoc richt blik op Antwerpse haven vanuit nieuw kantoor in The Beacon

29 november 2022

Dashdoc, de ontwikkelaar van het gelijknamige transportmanagementsysteem (TMS), wil volgend jaar zijn aanwezigheid in de Antwerpse haven versterken. Dat zal het doen vanuit het nieuwe kantoor in The Beacon, het bekende innovatie- en bedrijvencentrum aan Het Eilandje. Daar is veel ruimte om verder te groeien, want het Benelux-team verwelkomt deze week haar zevende collega.

Het van oorsprong Franse Dashdoc is sinds begin dit jaar actief in de Benelux. Na negen maanden ruilt de TMS-ontwikkelaar haar kantoor in Antwerpen-Berchem in voor The Beacon, een business- en innovatiehub met kantoren voor uiteenlopende IoT-bedrijven. Gelegen in de Sint-Pietersvliet vlakbij de hippe buurt Het Eilandje, is de stap naar de Antwerpse haven snel gezet. En die stap wil Dashdoc graag volgend jaar al zetten, door zich meer te focussen op verladers en transporteurs die in de haven actief zijn.

Groeien

Het transportmanagamentsysteem van Dashdoc kon dit jaar al heel wat transporteurs in België en Nederland overtuigen om hun planning, administratie en facturatie te digitaliseren en automatiseren. Dat succes stelde Dashdoc in staat om een lokaal Benelux-team uit de grond te stampen, waarvan de zevende collega deze week start. Daarnaast maakt Dashdoc in The Beacon deel uit van een diverse community van 34 start-ups die elkaar versterken en samenwerken.

“We zijn in The Beacon terecht gekomen via kenniscentrum Flanders Investment & Trade”, legt general manager Benelux bij Dashdoc Sami Dandache uit. “We waren overtuigd door de strategische locatie, interessante evenementen en de collegiale sfeer. En we zijn verliefd geworden op het prachtige uitzicht dat we hier hebben op de stad.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This