Acronis bevordert Katya Ivanova tot Chief Sales Officer

14 november 2022

Acronis kondigt de promotie aan van Katya Ivanova als nieuwe Chief Sales Officer om de verkooporganisatie van Acronis wereldwijd te leiden. Ivanova heeft haar talent bewezen als internationaal sales leader met ervaring in APAC, Europa en het Midden-Oosten, Noord-Amerika en LATAM-markten. In het recente verleden gaf Ivanova als Vice President Worldwide Inside Sales bij Acronis leiding aan ruim 300 professionals. 

Ivanova, die een gedegen reputatie heeft op het vlak van teamleiderschap, verkoopexpertise en succesvolle partnerrelaties, gaat de wereldwijde verkoop van Acronis uitbreiden en tegelijkertijd de bekendheid van het Acronis Cyber Protect Cloud Platform vergroten. Ivanova begon in augustus 2011 bij Acronis als Support Engineer. Ze leidde voor het eerst een support sales project tijdens haar rol als Sr. Manager in Global Support Vendor Management en genereerde met succes meer dan 70% omzetgroei (in het eerste jaar), waarna ze overstapte naar Sr. Inside Sales en Renewals vooraleer ze in februari 2019 haar vorige functie van Vice President Worldwide Inside Sales ging bekleden. 

Katya Ivanova

Als Chief Sales Officer van Acronis bouwt Ivanova voort op haar trackrecord met een wereldwijde omzetgroei met dubbele cijfers. “Katya heeft gedurende haar hele Acronis-carrière blijk gegeven van gedrevenheid en ambitie, waardoor ze snel is opgeklommen tot een van de hoogste verkoopposities in het bedrijf. Ik twijfel er niet aan dat ze met deze recente promotie zal voortbouwen aan haar succesvolle loopbaan bij het bedrijf”, aldus Patrick Pulvermueller, Chief Executive Officer bij Acronis.

Managed Service Providers (MSP) blijven worstelen met steeds complexere beveiligingssystemen waarbij meerdere technologieën betrokken zijn. Volgens het 2022 Cyber Protection Week Global Report van Acronis gebruikt 78% van de organisaties wereldwijd wel 10 verschillende oplossingen voor gegevensbescherming en -beveiliging, en toch heeft 76% van hen te kampen met uitvaltijd en gegevensverlies. Acronis Cyber Protect Cloud biedt een geïntegreerde, enkelvoudige architectuur die het proces vereenvoudigt zonder aan veiligheid in te boeten. Ivanova gaat haar ervaring in de sector en haar uitstekende verkoopvaardigheden gebruiken voor een versterking van de reikwijdte van Acronis-oplossingen voor cyberbescherming. Hierop vertrouwen meer dan 20.000 wereldwijde serviceproviders, die op hun beurt meer dan 750.000 bedrijven beschermen en meer dan 100 miljoen aanvallen voorkomen.

“Ik ben zeer enthousiast en gemotiveerd om ons huidige succes verder uit te breiden en zo onze trouwe klanten te beschermen tegen het groeiende aantal cyberaanvallen. Ik wil het team helpen de best mogelijke ervaring te leveren en zo de samenwerking met onze klanten en partners versterken”, aldus Ivanova. “Wereldwijd blijft het aantal cyberaanvallen toenemen, het is dus voor security leaders belangrijker dan ooit om hun bedrijven effectief en efficiënt te beschermen.” 

Ga voor meer informatie over de geïntegreerde oplossing voor eindpuntbescherming van Acronis naar acronis.com en registreer u om van 7 tot 9 november 2022 deel te nemen aan de Acronis #CyberFit Summit 2022 in Miami, Florida.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This