Atos levert technologische ondersteuning voor McDonald’s België

2 november 2022

Atos gaat samenwerken met McDonald’s België en levert technische ondersteuning voor de restaurantketen. De komende vijf jaar zal Atos servicedesk- en onsite-diensten leveren en zo de meer dan 100 restaurants helpen om grote aantallen klanten efficiënt te bedienen.

De Restaurant Technology Service Desk van Atos biedt onmiddellijke toegang tot technici van de servicedesk en maakt on-site technische ondersteuning in real time mogelijk. Hierdoor kunnen de restaurants van McDonald’s optimaal functioneren en zich concentreren op de kernactiviteiten van het restaurant, met behoud van het constant hoge serviceniveau dat hoort bij ‘s werelds meest vooraanstaande fastservice restaurantmerk.

Nederlandstalige en Franstalige service-desk technici zullen direct contact hebben met front-line onsite serviceteams, waardoor technici continu ondersteuning kunnen bieden bij problemen waarvoor aanwezigheid in de restaurants vereist is, zoals de reparatie en installatie van hardware en het wijzigen of verwijderen van apparaten.

Kristof Vanonckelen, McDonald’s België: “We waren op zoek naar een one-stop shop voor onze technische ondersteuningsbehoeften, en hadden nood aan effectieve tools om ervoor te zorgen dat onze restaurants effectief en efficiënt blijven in een steeds meer digitaal gerichte omgeving. Daar zal Atos ons de komende vijf jaar bij helpen.”

Punit Sehgal, CEO Atos België: “We zijn verheugd dat we met McDonald’s België mogen samenwerken om hun bedrijfsvoering te optimaliseren door tijdige en effectieve technische en zakelijke ondersteuning te bieden. Met onze ruime ervaring in innovatieve technologische ondersteuning voor de fast-service sector zal Atos McDonald’s België blijven ondersteunen bij het voldoen aan de veranderende eisen om haar leidende positie te behouden.”

Het contract bouwt voort op tientallen jaren ervaring van Atos op het gebied van horeca en restaurants, met een rijke technologische expertise in totale bedrijfstransformatie, die de groei op lange termijn helpt aanwakkeren en die wordt ondersteund door ervaringen van klanten en werknemers, slimme operaties en keukens, plus duurzame productie.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This