SANS Institute viert 15 jaar online training met vernieuwd OnDemand-leerplatform

28 september 2022

Het SANS Institute, de wereldwijde aanbieder van cybersecuritytraining en -certificering, kondigde vandaag de lancering van zijn vernieuwde OnDemand-platform aan. SANS gebruikte directe feedback van studenten en klanten om de geheel nieuwe OnDemand-ervaring vorm te geven, met verbeterde functies die studenten moeten helpen om succesvol te zijn. Deze release volgt op de 15e verjaardag van SANS OnDemand, dat wereldwijd al aan meer dan 100.000 studenten online onderwijs bood.

SANS OnDemand

“SANS is altijd een pionier geweest inzake online training, met uitzonderlijke leerresultaten voor studenten en een verbeterde beveiligingsattitude voor organisaties wereldwijd. In het licht van een permanent veranderend cyberlandschap, krimpende budgetten en stijgende reiskosten, kijken steeds meer bedrijven naar SANS OnDemand om hun organisatie te helpen beveiligen, en dat met de best mogelijke return on investment”, zegt Andrew Williams, Directeur Digitaal bij het SANS Institute. 

Toegankelijkheid en bruikbaarheid waren het uitgangspunt bij het ontwerpen van de nieuwe OnDemand-ervaring. Studenten kunnen nog steeds volgens hun eigen planning trainen, maar nu binnen een gebruiksvriendelijke, state-of-the-art interface die erop gericht is hun leerervaring te maximaliseren. Nieuwe functies omvatten onder meer een bijgewerkte videospeler, een vernieuwde zijbalk met overzichten, cursusboeken, aantekeningen, een verbeterde zoekfunctie en nieuwe bladwijzermogelijkheden. Ze kunnen ook onderweg trainen, met eenvoudige toegang tot cursusinhoud die online of offline beschikbaar is in de mobiele SANS OnDemand-app. Ook hulp en ondersteuning zijn (nog) makkelijker te vinden, inclusief de mogelijkheid om live te chatten of vragen te stellen aan een GIAC-gecertificeerde ‘Subject Matter Expert’.

“Ik was moeder van een 1-jarige en werkte fulltime als fysiotherapeut toen ik me inschreef voor de SANS WiCyS (Women in Cybersecurity) Academy. De sleutel tot mijn succes en het voltooien van de cursus was de flexibiliteit die SANS OnDemand me bood. Ik gebruikte de mobiele app om de lessen in mijn auto te beluisteren en herhaalde ze als ik iets niet begreep”, vertelt SANS-graduate Christine Morency. “Onderweg van en naar de crèche, de supermarkt of het werk – waar ik ook ging, SANS OnDemand vergezelde me. Ik kon mijn tijd thuis gebruiken om te lezen, markeren, structureren en oefenen. Het is wat maakt dat SANS gewerkt heeft voor mij, en waar ik mijn huidige baan als Cloud Security Engineer aan te danken heb!”

SANS OnDemand biedt handige en flexibele online cybersecuritytrainingen, waar en wanneer ook. Nu het aantal cyberaanvallen toeneemt, is het meer dan ooit het moment voor organisaties om hun medewerkers bij te scholen met cursussen die door wereldwijd gerenommeerde experts gemaakt en gegeven worden en erop gericht zijn reële cybersecurityvaardigheden op te bouwen. Studenten hebben de SANS OnDemand-trainingen geprezen als zijnde van topkwaliteit, met een uitzonderlijke leerervaring die traceerbare vooruitgang en verwezenlijkingen biedt.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This