Circular IT Group neemt TelusRem over

20 september 2022

TellusRem wordt onderdeel van de Circular IT Group. TellusRem is een in Denemarken gevestigde nichespeler in het bedrukken van toetsenborden en levert toetsenbordoplossingen in heel Europa. Samen met Circular IT Group zal TellusRem zich de komende jaren richten op versnelde groei door versterking van haar propositie.

TellusRem richt zich op de laptopindustrie. De producten en diensten van het bedrijf, zowel voor de refurbishmentmarkt als voor nieuwe producten, hebben als doel bedrijven te helpen de barrières weg te nemen waarmee ze geconfronteerd worden bij de internationale verkoop van hun producten. TellusRem biedt bedrijven flexibiliteit door elke taalindeling toe te passen op elk laptoptoetsenbord en in een steeds veranderende wereld met uitdagingen in de toeleveringsketen helpt het bedrijf klanten om flexibel te zijn.

De gecombineerde groep van TellusRem en Circular IT Group biedt haar klanten een gebruiksklare laptop aan, inclusief een toetsenbord op maat. Met haar product- en dienstenaanbod bedient de Circular IT Group inmiddels meer dan 10.000 klanten wereldwijd, van zakelijke eindgebruikers tot dienstverleners en consumenten. De groep heeft haar hoofdkantoor in Zoetermeer, met aanvullende locaties in Almere, Amersfoort, Allerød (Denemarken) en Singapore. In totaal werken er 150 Fte’s voor de groep.

Morten Hvitved, oprichter van TellusRem: “Ik ben hier enorm enthousiast over voor TellusRem, mijn collega’s en voor mezelf. Samen met de Circular IT Group hebben we de middelen om al het potentieel dat ik in de markt zie te realiseren. Ik ben trots op wat we tot nu toe samen hebben bereikt en verwacht dat er nog veel meer in het verschiet ligt.”

Jean-Pierre Verhoeven, interim CEO van Circular IT Group: “Het juiste toetsenbord is een klein maar cruciaal onderdeel van een refurbished laptop, en TellusRem is een van de weinige bedrijven die de juiste service kan bieden. Ik ben dan ook blij dat TellusRem en Morten zich bij onze groep hebben aangesloten, en kijk ernaar uit om in de toekomst met hem en zijn collega’s samen te werken.”

De Circular IT Group werkt dagelijks aan het ondersteunen van klanten om de waarde van ICT hardware te optimaliseren. Dit doen we door de levensduur van ICT hardware te optimaliseren, Hardware as a Service, verhuur, refurbishing, reparatie, recommerce, het minimaliseren van e-waste, reductie van kritieke grondstoffenverbruik, reductie van globale CO2 uitstoot en reductie van de negatieve impact op de biodiversiteit. De Circular IT Group ondersteunt circulariteit, toekomstbestendige connectiviteit, sociale en digitale inclusie.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This