Tricentis trekt Michel Le Belle aan als enterprise account executive

25 augustus 2022

Michel Le Belle versterkt het Benelux sales team van Tricentis, wereldwijd marktleider op het gebied van enterprise continuous testing. Michel Le Belle heeft meer dan 25 jaar ervaring in het helpen oplossen van complexe uitdagingen bij grote organisaties. Als enterprise account executive zal Michel vooral gaan samenwerken met grote bedrijven en overheidsorganisaties.

Michel Le Belle werkte eerder bij softwareleveranciers als VMWare en Citrix en bij systeemintegratoren als Dimension Data en BT Global Services. Bij die marktleiders legde hij zich toe op networking en security. “Dat zijn markten waarin de afgelopen jaren heel veel veranderd is,” zegt Michel Le Belle. “Hetzelfde zie ik in de specialisatie van Tricentis rond quality assurance. Het gaat al lang niet meer alleen om producten die software testen, maar om het verhogen van de kwaliteit en voorspelbaarheid van toepassingen die steeds complexer worden.” 

Michel Le Belle zal zich voor Tricentis gaan richten op een mix aan grote bedrijven en overheidsinstanties. “Software is steeds vaker een belangrijke enabler in de hele waardeketen van deze organisaties. De oplossingen van Tricentis zorgen ervoor dat de kritische end-to-end business processen altijd beschikbaar zijn met de hoogst mogelijke kwaliteit en waarbij de constante vraag om verandering vanuit de business geen belemmerende factor meer is.” Michel hecht veel waarde aan het opbouwen van eerlijke relaties met zijn klanten en draagt business ethics hoog in het vaandel. “We kunnen alleen een goede oplossing bieden als we een trusted advisor worden van beslissingsnemers. Het streven is om een open dialoog te voeren over hun grootste uitdagingen, des te beter kunnen we hen adviseren.” 

Als redenen van zijn overstap naar Tricentis wijst Michel onder meer op de propositie die Tricentis heeft voor zijn klanten, het kwalitatieve partnernetwerk en de marktpositie van het bedrijf. “Analisten als Gartner en IDC positioneren Tricentis steevast als marktleider,” zegt Michel. “Maar tegelijk heeft het bedrijf een hele sterke challenger spirit en stelt het heel ambitieuze doelen. Dat maakt werken voor Tricentis des te interessanter.” 

Wanneer hij niet werkt, brengt Michel Le Belle graag tijd door met zijn gezin en zijn vrienden. Hij is een fanatiek golfer en onderhoudt zijn conditie in de sportschool en sinds kort ook op de padel-baan.  

“Michel Le Belle brengt heel wat ervaring mee in het positioneren van softwareoplossingen die complexe uitdagingen aanpakken,” zegt salesdirector Siegfried Huijgen van Tricentis Benelux. “Zijn inzichten vormen zowel voor Tricentis als voor onze klanten en partners een grote toegevoegde waarde.”  

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This