UiPath neemt natural language processing-specialist Re:infer over

10 augustus 2022

 UiPath, een aanbieder van zakelijke automatiseringssoftware, heeft Re:infer overgenomen. Deze in Londen gevestigde aanbieder van natural language processing (NLP) oplossingen voor ongestructureerde documenten en communicatie werd in 2015 opgericht door topwetenschappers van het AI Research Lab van University College London. Re:infer maakt gebruik van machine learning om de context uit communicatieberichten te destilleren en die snel en accuraat om te zetten in praktisch inzetbare data.

“Automatisering en AI vormen een krachtige natuurlijke combinatie die bijdraagt aan de realisatie van onze visie van de fully automated enterprise”, zegt Ted Kummert, executive vice president Products & Engineering bij UiPath. “Onze klanten worden overspoeld met documenten, communicatieberichten en data die zij moeten doorgronden en efficiënt moeten verwerken. Door de NLP-technologie van Re:infer te combineren met onze Document Understanding-oplossing en AI-producten kunnen we onze door AI ondersteunde automatiseringsmogelijkheden uitbreiden en onze klanten nieuwe automatiseringskansen bieden.”

“Het automatiseren van de interpretatie van documenten en communicatiedata overbrugt de kloof tussen mensen en IT-systemen en tussen gestructureerde en ongestructureerde data. Organisaties kunnen hun initiatieven voor digitale transformatie daarmee een enorme boost geven”, zegt dr. Ed Challis, de CEO en medeoprichter van Re:infer. “We hebben de afgelopen zeven jaar gewerkt aan de ontwikkeling van een innovatieve technologie die UiPath volgens ons naar een nog hoger niveau kan tillen. We vinden het geweldig dat wij toegang krijgen tot de schaalomvang van UiPath en Re:infer onder de aandacht kunnen brengen van een nieuw wereldwijd publiek. We voegen ons hiermee bij de leider op het gebied van zakelijke automatisering. Dit is een fantastische dag voor ons.”

Re:infer biedt gebruikers op maat gemaakte machine learning-modellen voor het analyseren van alle documenten en communicatiedata die tijdens een doorsnee werkdag worden gegenereerd. Dit soort data ging in het verleden verloren of bleef onopgemerkt als gevolg van beperkte verwerkingscapaciteit. De no-code-interface van Re:infer stelt zakelijke gebruikers in staat om hun eigen AI-modellen te trainen om specifiekere resultaten te verkrijgen en de flexibiliteit te vergroten. De zelflerende technologie van Re:infer verbetert de AI-modellen voortdurend om organisaties te helpen met het identificeren van bottlenecks en inefficiëntie. Dit helpt momenteel veel van ‘s werelds meest vooraanstaande bedrijven, waaronder grote banken, verzekeraars en e-commercebedrijven, met het opschalen van hun diensten, het optimaliseren van de klantervaring en het stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Re:infer rekent onder meer Deutsche Bank, Hiscox Ltd. en Farfetch tot zijn klanten.

“Door UiPath en Re:infer in combinatie te gebruiken hebben we voor aanzienlijke zakelijke impact kunnen zorgen. De combinatie maakt geautomatiseerde catalogisering en het toewijzen van prioriteit aan taken en reacties op tienduizenden e-mailverzoeken per maand mogelijk”, zegt Marco Rodriguez, Head of Automation bij Hiscox Ltd. “UiPath en Re:infer helpen onze tussenpersonen aan directe geautomatiseerde reacties op hun e-mailverzoeken. We hebben onze service level agreements kunnen terugbrengen van enkele dagen tot slechts een paar uur, en beschikken nu over een bedrijfsbreed overzicht van alle processen die via e-mail verlopen.”

“Steeds meer bedrijven doen een beroep op platforms die intelligente automatiseringstechnologie en -oplossingen combineren om een einde te maken aan hardnekkige zakelijke problemen.  Het benutten van de duizenden dagelijkse interacties tussen een bedrijf en zijn klanten is erg aantrekkelijk voor organisaties die de klantervaring willen verrijken, nieuwe omzetstromen willen genereren en hun operationele efficiëntie een boost willen geven”, zegt Sneha Kapoor, Senior Research Manager, Analist en Technology Advisor bij IDC Financial Insights.

De oplossingen en technologie van Re:infer zijn toegankelijk voor klanten van UiPath op basis van een besloten preview. Nadere informatie zal worden onthuld tijdens het UiPath FORWARD 5-congres in het Venetian Resort in Las Vegas van 27 t/m 29 september 2022. Aanmelden voor dit evenement is mogelijk via: https://www.uipath.com/events/forward/register.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This