CRANIUM haalt top 10 security consultants 2022 en zoekt dringend versterking om groei te ondersteunen

18 juli 2022

CRANIUM, de Belgische specialist die bedrijven en organisaties bijstaat in hun privacy, security en data management, is door het gespecialiseerde Amerikaanse magazine GRC Outlook verkozen in zijn top tien security consulting solution providers van 2022.

De consultancyfirma uit Zaventem, die sinds de oprichting in 2016 uitgroeide tot marktleider in de Benelux en behalve de Vlaamse overheid ook een aantal van de grootste namen uit het Belgische bedrijfsleven tot haar klanten mag rekenen, krijgt zo internationale erkenning voor haar aanpak. Om haar groei te ondersteunen is CRANIUM momenteel dringend op zoek naar extra consultants, een business controller en andere ondersteunende profielen.

Alsof de digitale transformatie op zich nog niet genoeg is, moeten bedrijven en organisaties er ook nog eens op toezien dat alle extra data, processen en persoonsgegevens die daarbij komen kijken correct behandeld worden, zoals voorgeschreven door de GDPR. Dat is, zeker voor kleinere spelers zonder gespecialiseerd personeel of een gigantisch budget, allesbehalve een evidentie. Voor die bedrijven in het bijzonder kan het bijzonder nuttig zijn een beroep te doen op de diensten van een gespecialiseerde externe partner als CRANIUM.

“De sterkte van CRANIUM ligt in onze holistische aanpak: samen met klanten kijken we welke gegevensstromen er binnen de organisatie zijn, wie er allemaal betrokken is bij de verwerking daarvan, en welke verantwoordelijkheden en verplichtingen dat met zich meebrengt. Vervolgens werken we, opnieuw in samenspraak met de klant, een professionele oplossing uit, waarbij we ondersteuning bieden van operationeel tot strategisch niveau”, stelt Bavo Van den Heuvel, medeoprichter en Chief Knowledge Officer van CRANIUM.

Dat die aanpak werkt, bewijzen de erkenning door GRC Outlook, maar ook het succes en de ontwikkeling van de Belgische scale-up de afgelopen jaren: ondertussen telt CRANIUM al meer dan 70 medewerkers. En de groei gaat onverminderd verder.

“We komen handen tekort!”, verklaart Bavo Van den Heuvel. “Om de groei bij te kunnen houden, zijn we op zoek naar tien nieuwe profielen. Met name de vacatures van Junior Privacy Consultant & Junior Security Consultant, maar ook Finance & Business Controller en Backoffice & HR Administrator zouden zo snel mogelijk ingevuld moeten worden. Gekwalificeerde kandidaten zijn dus meer dan welkom!”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This