Nieuwe gids van GitLab helpt samenwerking in DevOps te verbeteren

6 mei 2022

GitLab heeft een eBook gepubliceerd om te helpen de samenwerking in DevOps verder te verbeteren: “A guide to getting started in DevOps”. De publicatie kan gratis worden gedownload.

Het aantal bedrijven dat gebruik maakt van DevOps is de afgelopen jaren steeds verder toegenomen. In de komende vijf jaar zal de vraag naar DevOps-kennis en -vaardigheden naar verwachting verder toenemen. toenemen. Het is dan ook niet meer dan een logisch gevolg dat veel werknemers in DevOps-teams weinig weten over DevOps-technologie en -praktijk. Volgens het DevOps Institute’s 2021 Upskilling Enterprise DevOps Skills Report zegt 24 % van de meer dan 2.000 ondervraagde DevOps-professionals zelfs dat ze pas minder dan een jaar deel uit maken van hun DevOps-team. Nog eens 30 procent had slechts tussen de één en twee jaar ervaring.

Om deze grote groep DevOps-nieuwkomers op weg te helpen, heeft GitLab het e-book “A guide to getting started in DevOps” uitgegeven. De gids legt uit wat DevOps is – en wat het niet is. Het legt technologieën en termen uit en legt uit waarom samenwerking zo belangrijk is. Het e-book bevat ook praktische voorbeelden, een uitgebreide lijst van bronnen en een quiz om de geleerde kennis te testen.

Het e-boek kan hier gratis worden gedownload.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This