Auriga neemt deel aan de Digitalisation & Self-Service Banking conferentie in Londen om te praten over de bank van de toekomst

21 maart 2022

De conferentie Digitalisation & Self-Service Banking vindt dit jaar plaats in de Law Society Hall, in Londen op 24 maart van 9u tot 17u30. Auriga is verheugd deel te nemen aan deze conferentie en het gesprek te leiden over hoe een next generation branch banking model te bouwen dat digitaal, multi-service, efficiënt en klantgericht is. 

De thema’s van dit evenement zijn klant, automatisering, betaling en fraude. Mark Aldred, Vice President of International Sales bij Auriga, zal Paola Acciai, Head of Marketing and Communication chez Banca Carige introduceren. Om 9 :40 uur zal zij een casestudy presenteren over hoe agentschappen zich moeten aanpassen, hun aard moeten veranderen en tegelijk een betere mobiele en digitale betrokkenheid moeten bieden.  

Het project Carige Smart branches is een uitstekend voorbeeld van hoe banken hun fysieke aanwezigheid kunnen behouden, hun klanten lokaal kunnen bereiken en de beheerskosten van filialen kunnen verminderen. Deze nieuwe slimme kantoren transformeren het traject van de klant in een interactieve digitale bankervaring. Dit wordt geïmplementeerd door Auriga’s #NextGenBranch, die inspeelt op de evoluerende behoeften van filialen om de procesefficiëntie te verhogen en de prestaties te optimaliseren. 

Auriga’s experts zullen op stand 6 beschikbaar zijn om hun nieuwe generatie oplossingen te bespreken en hoe beleidsmakers deze kunnen toepassen om de toekomst van het bankkantoor revolutionair te veranderen. Er zal ook materiaal over #NextGenBranch en een casestudy over de samenwerking met Banca Carige beschikbaar zijn voor bezoekers. 

Voor meer informatie over hoe Auriga te ontmoeten en over het evenement, bezoek de conferentie website hier.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This