Colt gepositioneerd als ‘Visionary’ in het Gartner 2022 Magic Quadrant for Network Services, Global

18 maart 2022

Colt Technology Services is als ‘Visionary’ gepositioneerd in het Gartner 2022 Magic Quadrant for Network Services, Global dankzij de compleetheid van visie en het uitvoerend vermogen. Colt is al drie jaar op een rij in dit marktrapport van Gartner aangewezen als ‘Visionary’.

Keri Gilder van Colt

Volgens Colt geeft deze positionering niet alleen blijk van de compleetheid van de visie en het uitvoerend vermogen, maar ook van de focus van Colt op het begrijpen van de richting waarin de markt gaat. Colt waarborgt zo dat de producten en diensten aansluiten op wat organisaties nodig hebben om zowel nu als in de toekomst hun zakelijke doelstellingen te realiseren.

Keri Gilder, de CEO van Colt: “Het is duidelijk waar onze focus ligt: we willen onze klanten voorzien van de producten en diensten die ze nodig hebben om een oplossing te bieden voor de uitdagingen waarvoor het voortdurend veranderende zakelijke landschap hen stelt. Dankzij ons innovatievermogen kunnen we hen voorzien van de connectiviteit die nodig is voor hun digitale transformatie en zakelijke succes. Het feit dat we voor de derde keer als Visionary zijn aangemerkt in het 2022 Gartner Magic Quadrant bevestigt naar onze mening het onderscheidende karakter van onze strategie. Die voorziet in wat klanten vandaag en morgen nodig hebben en stelt ons in staat om de grenzen van onze sector te verleggen terwijl we uitgroeien tot het telecombedrijf van de toekomst.”

Het Colt IQ Network verbindt meer dan 900 datacenters en ruim 29.000 gebouwen. Colt is met dat netwerk en zijn groeiende partnerecosysteem van cloud service providers (CPS’s) en systeemintegrators ideaal gepositioneerd om ondersteuning te bieden voor de digitale transformatie van organisaties.

Het rapport van Gartner is hier beschikbaar.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This