OnLogic werkt aan Red Hat-gecertificeerde industriële computers

7 maart 2022

OnLogic, specialist in industriële hardware, certificeert drie compacte industriële computers voor gebruik met Red Hat Enterprise Linux. Het betreft de Helix 500, de P2102 Rugged Panel-pc en binnenkort ook de ultra-compacte CL250 industriële gateway.

Deze Red Hat-gecertificeerde systemen van OnLogic zijn in het bijzonder geschikt voor industriële en rugged Red Hat Enterprise Linux edge-implementaties. Ze bieden betrouwbare werking in uitdagende omgevingen waarin traditionele computers en servers het laten afweten. Passieve fanless koeling, solid-state componenten en flexibele opties voor stroomtoevoer maken eenvoudige implementatie en stabiele operatie aan de edge mogelijk. Deze Red Hat-certificering biedt daarnaast volledige en out-of-the-box compatibiliteit met Red Hat Enterprise Linux.

“Red Hat is een uiterst betrouwbaar platform voor bedrijven die gebruikmaken van Linux. Ook veel klanten van OnLogic gebruiken dit OS”, zegt Mike Walsh, Product Manager bij OnLogic. “We zijn blij dat we onze samenwerking met Red Hat kunnen aftrappen met deze eerste drie gecertificeerde systemen. Er volgen er natuurlijk snel meer. De systemen hebben we samen met Red Hat geselecteerd zodat ze de belangrijkste behoeften van zakelijke klanten invullen. Als jouw bedrijf al Red Hat Enterprise Linux aan de edge gebruikt of Red Hat-producten wil gaan implementeren, denken wij dat je een geweldige keuze maakt met OnLogic-hardware.”

Red Hat beschouwt edge computing als een waardevol onderdeel van hun Open Hybrid Cloud-visie, waarin taken dichter bij de gebruiker worden uitgevoerd. Gegevens worden verzameld in enterprise-, operations- en provider-edge toepassingen. De successen van OnLogic met de implementatie van systemen in deze drie toepassingen legt een betrouwbare basis voor Red Hat’s open-source software op deze OnLogic computers.

“Red Hat Enterprise Linux biedt een consistente, flexibele basis die nodig is om workloads van het datacenter tot aan de edge uit te voeren,” aldus Ryan King, Senior Director, Global Hardware Partner Ecosystem bij Red Hat. “Door samen te werken met partners zoals OnLogic om hardware te certificeren voor Red Hat Enterprise Linux edge-systemen, vergroten we de betrouwbaarheid van edge apparatuur en helpen we klanten om de mogelijkheden van de Hybrid Cloud verder uit te breiden.”

Het is de bedoeling om dit jaar nog meer industriële en rugged pc’s van OnLogic te certificeren voor Red Hat. Ga naar onlogic.nl/redhat voor het actuele aanbod en om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This