Panduit benoemt Marc Naese tot Chief Commercial Officer

21 februari 2022

Panduit heeft Marc Naese gepromoveerd tot Chief Commercial Officer. Naese werkt al ruim zestien jaar voor Panduit, waarvan de laatste jaren als Senior Vice President van de Network Infrastructure Business Unit. In zijn nieuwe functie rapporteert Naese direct aan Shannon McDaniel, Panduit’s President en CEO.

Marc Naese van Panduit

Tijdens zijn 16 jaar bij Panduit heeft Naese een belangrijke rol gespeeld bij het vormgeven van de technologische strategie van het bedrijf en is hij tevens een drijvende kracht geweest achter de wereldwijde commerciële strategie. In zijn nieuwe functie gaat Naese de wereldwijde marktstrategie voor de verkoop en productontwikkeling leiden. Daarbij zorgt hij er ook voor dat Panduit de beste ervaring blijft bieden voor werknemers, partners en klanten.

Digitale transformatie

“Organisaties in verschillende markten en regio’s kijken meer dan ooit naar ons voor strategieën en oplossingen om hun digitale transformatie te ondersteunen, de duurzaamheidsverplichtingen na te komen en verstoringen als gevolg van de pandemie te overwinnen”, zegt McDaniel. “Marc heeft zowel de visie als de expertise die nodig zijn om onze klanten en Panduit te positioneren voor verdere groei en succes.”

“Ik ben blij met deze kans en kijk uit naar de verdere samenwerking binnen Panduit om oplossingen en producten op de markt te brengen die onze klanten en partners in staat stellen hun zakelijke doelen te bereiken,” zegt Naese.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This