Rockwell Automation start met tweede deel van TechEd Tuesdays

17 februari 2022

Rockwell Automation start op 1 maart a.s. met het tweede deel van TechEd Tuesdays, een online programma, dat bestaat uit trainingen over digitalisering in de industrie en smart manufacturing.

Belangstellenden kunnen zich vanaf vandaag voor het programma aanmelden. TechEd Tuesdays 2022 bestaat uit vijf modules: smart devices, smart machines, smart systems, process control en IIoT-infrastructuur.

De TechEd Tuesdays zijn voortgekomen uit het TechEd EMEA event van Rockwell Automation. Het evenement biedt online trainingen, waarin theorie en praktijk gecombineerd worden. Het tweede deel van TechEd Tuesdays start op 1 maart en duurt tot 4 april 2022. Specialisten van Rockwell Automation geven op dinsdagen sessies van een halve dag. Elke theoriesessie wordt gevolgd door een praktische sessie. Voor de hands-on labs tijdens TechEd Tuesdays maakt Rockwell Automation gebruik van het onCourse digitale platform, dat deelnemers toegang geeft tot virtuele machines met Rockwell-technologie, die de deelnemers – als operationele digital twins – kunnen programmeren, bedienen en testen.

De TechEd Tuesdays staan open voor alle klanten en partners; dus ook voor system integrators, distributeurs, OEM’s en eindgebruikers. Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen voor de praktische sessies is beperkt. De registratie gaat op volgorde van aanmelding. Belangstellenden kunnen zich hier aanmelden.
In mei 2022 wordt de volgende editie van TechEd Tuesdays gepland en het vierde deel staat voor het eind van het jaar in de planning.

TechEd Tuesdays 2021

Het eerste deel van TechEd Tuesdays, dat in september 2021 georganiseerd werd, was met meer dan 300 deelnemers uit de EMEA-regio een groot succes. De verwachting is dat het tweede deel dankzij de aandacht voor onderwerpen als slimme machines, process control en IIoT infrastructure net zo goed zal aanslaan.

“Het eerste deel van TechEd Tuesdays bleek erg populair”, zei Jan Van Den Bossche, senior director Technology and Domain Expertise EMEA bij Rockwell Automation. “De deelnemers waren afkomstig uit alle regio’s en van vele verschillende soorten bedrijven. We hebben hele positieve feedback ontvangen; zowel over het concept als met betrekking tot de inhoud. Die feedback heeft ons erg geholpen bij de invulling van het tweede deel.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This