Dematic organiseert virtueel ‘Altijd aan’ event met strategieën voor topprestaties

15 februari 2022

Automatiseringsspecialist Dematic nodigt klanten en journalisten uit voor een live-uitzending over Customer Service op 10 maart. De nadruk zal liggen op de voordelen van analytische oplossingen. 

Dematic Customer Service biedt een scala aan innovatieve serviceoplossingen, zoals geavanceerde voorspellende onderhoudsfuncties, om de prestaties van apparatuur, software en systemen op het hoogste niveau te houden. Op het evenement zullen deskundigen van Dematic Customer Service en het Global Software Analytics-team hun analytische oplossingen presenteren. De focus zal liggen op Dematic InSights, een cloud-gebaseerd analyseplatform voor het optimaliseren van de magazijnoperaties en conditiebewaking.

Alberto Rostagno, VP Customer Service EMEA, licht toe: “Dematic Customer Service speelt een cruciale rol bij het handhaven en optimaliseren van de efficiëntie van magazijnen, het garanderen dat bedrijfsmiddelen werken met minimale ongeplande uitvaltijd en het beheren van risico’s op één of meer locaties. Traditionele onderhoudsdiensten worden verbeterd door Dematic InSights en de mogelijkheden voor ondersteuning op afstand.”

Klanten profiteren niet alleen van een betere controle over hun magazijn- besturingssysteem, maar ook van de mogelijkheden om de groei te beheren, seizoenspieken te beheersen en nieuwe technologieën te integreren. “Met onze analysetool hebben klanten betere toegang tot hun gegevens en meer inzicht in hun systemen, zodat ze actieplannen kunnen uitvoeren om hun activiteiten te verbeteren. Op deze manier stelt Dematic InSights klanten in staat om proactief te reageren op potentiële problemen voordat ze echt ontwrichtend worden,” legt Andy Bruinsma uit, Director Digital Solutions bij Dematic en één van de sprekers.

Tijdens de live uitzending presenteren experts de huidige dashboardmodules van Dematic InSights. Deze variëren van drill-downweergaven voor het volgen van de beschikbaarheid van systemen en subsystemen tot geavanceerde visualisaties van de prestaties van de operator, doorvoerpercentages en analyse van apparatuurstoringen. De presentatie bevat tevens een demonstratie van specifieke casestudy’s van klanten die hun operationele of onderhoudsprocessen aanzienlijk hebben geoptimaliseerd met Dematic InSights. 

De live sessies zijn vanaf 11.00 CET te volgen in het Engels en worden vertaald naar het Frans, Italiaans en Spaans. Aanwezigen krijgen live ondersteuning van Dematic-experts tijdens de presentaties en kunnen specifieke vragen stellen in Q&A-sessies. Bezoek voor de volledige agenda en gratis registratie: https://www.dematic.com/peak-performance/

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This