Jean-Pascal Macchi benoemd tot nieuwe CEO van IKOULA

20 januari 2022

Na de aansluiting bij de SEWAN-groep eind september 2021, begint IKOULA aan een nieuw hoofdstuk in haar geschiedenis met de aankondiging van de komst van Jean-Pascal Macchi als CEO.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van webhosting en telecom, neemt Jean-Pascal het volledige beheer van IKOULA en haar dochterondernemingen in Nederland en Spanje op zich. Zijn doel is de ontwikkeling van het bedrijf te ondersteunen, zowel extern als intern binnen de SEWAN-groep, en het versterken van de positie van het bedrijf onder de Europese cloudleiders.

“Het verheugt ons Jean-Pascal te verwelkomen in de SEWAN-groep, en meer in het bijzonder als CEO van IKOULA,” aldus Alexis de Goriainoff, medeoprichter en CEO van SEWAN. “Dankzij zijn solide ervaring die hij onder meer opdeed bij Hexanet en Adista, is Jean-Pascal de ideale persoon om de teugels van IKOULA over te nemen en de reeds bestaande synergieën met SEWAN verder te benutten.”

“Omdat ik gevestigd ben in de regio Reims, ken ik IKOULA sinds de oprichting en heb ik de ontwikkeling ervan, op meesterlijke wijze geleid door Jules-Henri Gavetti en Caroline Mertens, nauwlettend gevolgd,” vervolgt Jean-Pascal Macchi. “In een tijd waarin de cloud en andere oplossingen voor unified communications meer dan ooit de kern vormen van bedrijfsstrategieën, zien de kansen die voortvloeien uit de fusie tussen SEWAN en IKOULA er zeer veelbelovend uit. Bovendien zijn de waarden die worden nagestreefd door IKOULA – en die worden gedeeld door SEWAN – volledig in overeenstemming met mijn waarden: innovatie, dicht bij de mensen staan, en service en ondersteuning van hoge kwaliteit. Daarom vervult het me met trots de fakkel van dit prachtige bedrijf over te nemen en kijk ik er meer dan ooit naar uit om mijn expertise te bundelen met die van de mensen van IKOULA om de professionele oplossingen van morgen vorm te geven.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This