Boomi kondigt nieuwe CEO aan

31 december 2021

Boomi, aanbieder van intelligente connectiviteit en automatisering, kondigt aan dat de Raad van Bestuur David Meredith heeft benoemd tot nieuwe Chief Executive Officer, met ingang van 31 januari 2022. Het volledige Engelstalige persbericht vindt u hier.

David Meredith brengt meer dan 25 jaar ervaring mee in leidinggevende functies bij zowel beursgenoteerde bedrijven met een omzet van meerdere miljarden dollars als bij technologieplatformen die door private equity worden ondersteund. Meredith volgt Chris McNabb op, die Boomi tot een marktleider en betrouwbare partner van vele organisaties over de hele wereld maakte. Na zijn succesvolle bestuurstermijn van negen jaar, gaat hij op 31 januari 2022 met pensioen.

De aanstelling van Meredith vindt plaats in een bijzonder tijdperk, waarin de behoefte van organisaties om data en applicaties te verbinden en te integreren groter is dan ooit. Met meer dan 18.000 klanten en meer dan 800 partners, blijft Boomi een voorloper op het gebied van technologie en innovatie waarmee organisaties kunnen winnen in de digitale maatschappij.

Meredith start als de volgende CEO van Boomi op 31 januari, waarna we graag de mogelijkheden bekijken om een moment met David te plannen voor het delen van zijn visie op de markt en Boomi.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This