Duurzaamheidsplatform Worldfavor benoemt Lise Alm tot Chief Strategy Officer

21 december 2021

Worldfavor, een wereldwijd duurzaamheidsplatform dat het eenvoudig maakt voor organisaties om duurzaamheidsdata op te vragen, te delen en toe te passen, maakt vandaag bekent dat Lise Alm benoemd is tot Chief Strategy Officer (CSO). Het bedrijf hoopt met de leiderschapskwaliteiten van Alm op strategisch en innovatief niveau de voortdurende groei van het bedrijf te versnellen.

Lise Alm heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van business development, strategie en corporate affairs op het snijvlak van recht en technologie. Alm heeft ervaring als een van de eerste medewerkers van Spotify en had een grote rol in de wereldwijde expansie van het muziekplatform naar meerdere markten in de eerdere scale-up fase van het bedrijf. Verder heeft ze een belangrijke senior management rol vervuld bij de scaleup Volumental op het gebied van business development, commerciële strategie en wereldwijde sales en partnerships.

“Ik ben opgeleid tot jurist, business developer naar keuze en ondernemer in hart en nieren. Mijn grootste passie is om dingen beter te maken – processen, bedrijven, en – durf ik te stellen – de wereld. Het is een groot voorrecht om deel uit te maken van het bruisende Worldfavor-team en samen te werken met enkele van de slimste mensen in de sector met als doel duurzaamheid mainstream te maken en een duurzamere toekomst mogelijk te maken,” zegt Lise Alm, CSO bij Worldfavor.

Als Chief Strategy Officer zal Alm zich voornamelijk richten op het overzien, ontwikkelen en uitvoeren van de strategie van het bedrijf. Als onderdeel van het managementteam zal Lise de strategische initiatieven en toekomstige doelen van Worldfavor formuleren en faciliteren. Ze zal de strategische initiatieven van de organisatie op lange en korte termijn ontwikkelen en Worldfavor’s voortdurende groei en expansie ondersteunen.

Andreas Liljendahl, CEO van Worldfavor, vertelt: “2021 is een opmerkelijk jaar geweest voor Worldfavor en we hebben op elk niveau binnen het bedrijf groei doorgemaakt. De komst van Lise is een belangrijke investering in onze voortdurende groei. Met Lise’s bewezen achtergrond in het implementeren van vooruitstrevende groeistrategieën, heb ik meer vertrouwen dan ooit in ons vermogen om onze visie uit te voeren om een toekomst te creëren waarin mensen, de planeet en de economie samen gedijen door het versnellen van transparantie en het mogelijk maken van duurzame beslissingen voor alle bedrijven en individuen. Lise zal een belangrijke rol spelen bij het vormgeven van de strategische visie en groeistrategie van Worldfavor en ik ben er trots om haar te mogen verwelkomen in het team”, zegt Andreas Liljendahl, CEO van Worldfavor.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This