Auth0 breidt marketplace uit met Signicat

14 december 2021

Signicat is sinds kort beschikbaar op Auth0 Marketplace, een catalogus van technologie-integraties die de functionaliteit van het identity management-platform van Auth0 uitbreiden. De integratie met Signicat stelt klanten van Auth0 in staat om gebruikers te onboarden en authentiseren via de meer dan dertig electronic identity-integraties (eID) op het Digital Identity Platform van Signicat. 

Het Digital Identity Platform van Signicat omvat diensten voor het bewijzen van een identiteit, authenticatie en elektronische ondertekening, die voldoen aan de robuuste eisen op het gebied van Know Your Customer (KYC) en Anti-Money Laundering (AML) in veel Europese markten. Door Signicat te integreren in het Auth0-platform krijgen de klanten van Auth0 toegang tot de grootste verzameling digitale identiteitsdiensten in Europa.

Auth0 beoordeelt de functionaliteit van partnerintegraties en stelt integraties beschikbaar die gemakkelijk te vinden en te integreren zijn voor klanten. Partners kunnen deelnemen aan de groeiende vraag naar digitale identiteitsoplossingen en hun zichtbaarheid vergroten als onderdeel van de Auth0 Marketplace.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This