GETAC versterkt positie in de Benelux met aanstelling van nieuwe Business Development Manager

3 december 2021

Getac, een leverancier van mobiele computeroplossingen, heeft Fransie Becker benoemd als Business Development Manager voor de Benelux-regio. Met de aanstelling van Becker kan het bedrijf haar groei in de regio versnellen door een verdere uitbreiding van de reeds opgebouwde verkoopkanalen in de B2B IT-markt en door het versterken van relaties met het lokale reseller-netwerk en Getac’s eindgebruikers.

Met meer dan 10 jaar ervaring in vergelijkbare functies (sales manager in Nederland voor Staples Advantage en hardware accountmanager voor Asus in de Benelux), heeft Fransie Becker een goede kennis van de markt en veel know-how op het gebied van IT.

Becker is al vele jaren een drijvende kracht geweest achter deze bedrijven, door de bedrijfsstrategieën een nieuw impuls te geven waarmee de verkoop gestimuleerd kon worden in specifieke markten (bijvoorbeeld IT B2B en Educatie).

Nu treedt Fransie Becker in dienst bij Getac om een nieuwe uitdaging aan te gaan: bijdragen aan Getac’s ontwikkeling in de Benelux en het bedrijf een leidende rol laten spelen in de veeleisende sectoren van transport en logistiek, nutsvoorzieningen en openbare veiligheid.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This