ALSO en RealWear breiden partnership rond industriële Assisted Reality uit naar Benelux

12 oktober 2021

ALSO Group kondigt de uitbreiding aan van zijn samenwerking met RealWear, leverancier van assisted reality-oplossingen voor industriële werknemers. De technology provider zal de oplossingen van RealWear distribueren naar zakelijke klanten in Benelux.

RealWear’s ‘Reality First, Digital Second’ extended reality (XR) benadering stelt industriële werknemers in staat om in-situ informatie en in-the-field training te ontvangen met software en hardware met behoud van volledig bewustzijn van hun daadwerkelijke omgeving. Bovendien hebben honderden geautoriseerde softwareontwikkelaars, waaronder Cisco en Microsoft, spraakgestuurde apps gebouwd en geoptimaliseerd voor handsfree gebruik op de apparaten van RealWear. 

“Sinds de start 18 maanden geleden is onze samenwerking met ALSO van groot belang geweest voor ons succes in Centraal- en Noord-Europa, en we zijn verheugd om samen uit te breiden naar de groeimarkten van Oost-Europa en de Benelux,” zegt Owen Loughrey, VP Global Channels van RealWear. “We kijken uit naar het aangaan en ontwikkelen van kansen binnen ALSO’s sterke reseller-ecosysteem in deze regio’s en zijn verheugd om de RealWear assisted reality-oplossingen door te geven aan hun zakelijke klanten.”

ALSO is al een belangrijke distributiepartner van RealWear in de centrale en noordelijke EMEA-regio’s. In de afgelopen 18 maanden heeft het bedrijf de expertise en ervaring ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de klanten van RealWear alle benodigde middelen en vaardigheden tot hun beschikking hebben. 

Harm Hellinga, Director Consumption Based Business & Director Solutions bij ALSO: “Assisted reality oplossingen zijn een belangrijk onderdeel van ons Solutions portfolio. De samenwerking met RealWear heeft ons in staat gesteld om de nieuwste technologie aan te bieden aan onze partners, wat hen helpt om de relatie met hun klanten te verstevigen en de retentie te verbeteren. Het ALSO Solutions Business Team biedt uitgebreide deskundige ondersteuning en de implementatie kan snel en eenvoudig worden gerealiseerd. Kortom: een innovatief product en bijbehorende ALSO service die partners in staat stelt om de oplossing te brengen waar het heen moet – naar de eindklant.”

Het hoofdkantoor van RealWear is gevestigd in Vancouver, Washington in de Verenigde Staten, met lokale kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Singapore, Duitsland, Australië, Nederland en Japan, samen met een nieuw customer experience center in Dubai. De nummer één positie van RealWear werd verder verstevigd met een drievoudige (3X) jaar-op-jaar groei in 2020. Het bedrijf heeft wearable devices geleverd aan meer dan 3.000 unieke zakelijke klanten wereldwijd in een reeks van industrieën, waaronder Energie, Productie, Voeding & Drank, Auto-industrie en Telecommunicatie.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This