Exagate opent eigen kantoor om Benelux- en Europese markt te bedienen

4 oktober 2021

De van oorsprong Turkse aanbieder van power-oplossingen voor datacenters, serverruimtes en edge-faciliteiten heeft een kantoor geopend om de Europese markt beter te kunnen bedienen. Jeroen Termijn is aangetrokken als EMEA Sales Manager

In 2010 werd Exagate opgericht als een Ar-Ge  (Research and Development / Onderzoek en Ontwikkeling ; O & O) bedrijf. Het is actief met media-monitoring, stroomdistributie-units en oplossingen voor energiemanagement. Het monitoren van het energieverbruik en de energie-efficiëntie zijn vandaag de dag van groot belang.

Na meer dan 10 jaar meer dan 1000 bedrijven te hebben bediend met datacenters op maat gemaakte monitoring- en besturingsoplossingen betreedt Exagate nu de EMEA-regio. Het in Istanbul gevestigde bedrijf heeft daartoe onlangs Exagate Netherlands geopend. Deze dochteronderneming zal de Europese activiteiten van het bedrijf ondersteunen. Can Özdilek, Business Development Manager bij Exagate, zegt hierover: “Nederland is een strategisch punt dat bekend staat als een bufferzone op de Europese markt en het is in een positie om het centrum te zijn voor onze klanten in het buitenland, waar we al lange tijd oplossingen maken.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This