Thinkwise organiseert eerste Low-Code Summit

23 september 2021

Thinkwise houdt op 13 oktober 2021 de eerste Thinkwise Low-Code Summit. Tijdens dit online evenement kunnen bezoekers alle ins en outs horen over de inzet van low-code voor complexe bedrijfsapplicaties, zowel van de ontwikkelaars van het platform als de organisaties die er dagelijks mee werken. 

Veel organisaties worden belemmerd in hun groei of digitale transformatie door legacy bedrijfsapplicaties. Al vanaf het begin is het de missie van Thinkwise om de wereld te bevrijden van deze verouderde business-software met behulp van low-code softwareontwikkeling. Met het Thinkwise Platform kunnen bedrijven al hun bedrijfskritische applicaties met een extreem hoge ontwikkelingssnelheid en flexibiliteit moderniseren. Dit resulteert in flexibel aanpasbare bedrijfssoftware die precies aansluit op de unieke wensen en processen van een organisatie. Tijdens de Thinkwise Low-Code Summit op 13 oktober 2021 worden de voordelen en resultaten van deze aanpak uitgebreid getoond, waarbij onder andere partners en klanten hun ervaringen zullen delen. Aanmelden voor dit online event is gratis. 

“We zijn enorm trots om dit evenement voor de allereerste keer in de geschiedenis van Thinkwise te organiseren,” zegt Victor KIaren, medeoprichter en Chief Visionary Officer van Thinkwise. “Met een zeer divers programma willen bedienen, van ervaren IT-managers, software developers en business executives tot mensen die nog helemaal geen ervaring hebben met low-code. We hopen zo veel mogelijk mensen online te verwelkomen op 13 oktober.” 

Binnen een zeer korte tijd zijn low-code applicatieplatformen enorm toegenomen in populariteit. Dat is niet zonder reden, want steeds meer bedrijven ervaren de voordelen van deze flexibele, business-gedreven manier van software realiseren. Thinkwise onderscheidt zich van andere low-code platformen door zich volledig op kernsystemen te focussen.  Tijdens de Thinkwise Low-Code Summit worden de diverse mogelijkheden van low-code voor kernsystemen uitgebreid getoond.  Daarnaast maken deelnemers kennis met de makers van het platform, maar ook met bedrijven die low-code tot in het hart van hun organisatie hebben doorgevoerd en voorgoed afscheid hebben genomen van hun legacy-software. 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This