Bedrijven maken gebruik van digitale hoofdkwartieren dankzij nieuwe innovaties van Salesforce en Slack

22 september 2021

Salesforce kondigt vandaag nieuwe producten en oplossingen aan met Slack-integraties. De nieuwste innovatie van Slack verbetert de samenwerking over organisatiegrenzen heen en vergemakkelijkt het asynchroon werken tussen collega’s, ongeacht waar, wanneer en hoe ze werken.

“Vroeger was het werk een plaats waar je naartoe gaat. Nu is dat nog slechts iets wat je doet”, zegt Bret Taylor, President en Chief Operating Officer van Salesforce. “Elk bedrijf heeft een digitaal hoofdkwartier nodig om zijn werknemers, klanten en partners te verbinden en te laten gedijen in een work-from-anywhere wereld. Organisaties over de hele wereld bouwen hun digitale hoofdkwartieren op Salesforce en Slack, zodat ze beter kunnen werken en sneller kunnen groeien.”

Na de lancering in augustus van nieuwe Slack-integraties voor Sales, Service, Marketing en Analytics (Tableau), lanceert Salesforce vandaag integraties voor het merendeel van zijn producten, waaronder Commerce, Experience, Platform, Trailhead, MuleSoft en Quip, en zijn sectorclouds en producten, waaronder Sustainability, Corporate and Investment Banking, Healthcare & Life Sciences, Philanthropy, Nonprofit, en Education.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This