Auriga wint internationale topprijs voor #NextGenBranch oplossing

16 september 2021

Auriga, een wereldwijde leverancier van technologische oplossingen voor de omnichannel bank- en betalingssector, heeft vandaag aangekondigd dat het de eerste plaats heeft gewonnen in de categorie Best ATM/Self-Service Experience bij de Bank Customer Experience (BCX) Summit Awards van dit jaar.  

De BCX Summit Awards worden uitgereikt door Networld Media Group en ATM Marketplace en zijn een erkenning voor de meest unieke, innovatieve en baanbrekende financiële instellingen en technologieleveranciers wiens vestigingen en technologieën de meeste impact hebben op de consument.  

De winnaars werden officieel bekendgemaakt tijdens de Bank Customer Experience Summit, die van 13 tot 15 september plaatsvond in Chicago.  

Auriga won de prijs voor zijn #NextGenBranch oplossing die een state-of-the-art, digitaal, op afstand en klantgericht kantoor mogelijk maakt. Deze maakt gebruik van geavanceerde assisted self-service en nieuwe technologieën zoals video banking, AI en automatisering om 24/7 toegang tot bankdiensten te bieden en de efficiëntie van processen te verhogen.  

Met de #NextGenBranch-modules Bank4Me en WWS Fill4Me hebben klanten de klok rond toegang tot alle bankkantoordiensten in de selfservice assisted mode en kunnen ze via videobankieren op een veilige en gepersonaliseerde manier communiceren met de adviseurs van de bank voor complexere transacties. 

Dankzij deze technologie kunnen klantgerichte medewerkers zich concentreren op complexere activiteiten die de toegevoegde waarde van menselijke interactie vereisen. Het verlaagt ook de beheerkosten van filialen, terwijl de toegang tot financiële diensten behouden blijft en nieuwe inkomstenstromen worden gegenereerd door moderne geldautomaten aan te passen met add-on diensten. 

In een reactie op de prijs zei Vincenzo Fiore, oprichter en CEO, Auriga: “We zijn verheugd dat we deze onderscheiding hebben gewonnen voor onze baanbrekende omnichannel oplossing voor het hedendaagse bankkantoor. #NextGenBranch is een echte game changer voor retailbanken in de manier waarop het een single source of truth creëert voor elke bankklant en de volledige customer journey volgt. Bij volledige implementatie zien banken een aanzienlijke verlaging van de operationele kosten en een even grote stijging van de klanttevredenheid als gevolg van verbeterde dienstverlening.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This