Overname ipvision versterkt positie Destiny als Europa’s grootste UCaaS provider

15 september 2021

Destiny, Europese aanbieder van veilige cloud- en bedrijfscommunicatie voor kmo’s, neemt de Deense specialist in bedrijfscommunicatie en samenwerkingoplossingen ipvision over. De overname versterkt Destiny’s positie als Europa’s grootste UCaaS-provider en consolideert de positie van het bedrijf in de Nordics. 

De overname van het Deense ipvision betekent een nieuwe stap in de uitbouw van de Destiny Group en versterkt de positie van het bedrijf als een toonaangevende Europese, op kmo’s gerichte aanbieder van veilige cloudcommunicatie.  

Daan De Wever, CEO Destiny: “We zijn verheugd om ipvision te verwelkomen in de Destiny-familie. Het spreekt voor zich dat dit onze positie op de Deense markt en in de Nordics in het algemeen zal versterken. Daarnaast hebben we een bedrijf aan boord met veel ervaring en competenties op het gebied van professionele communicatie- en samenwerkingsoplossingen voor bedrijven – met name binnen het kmo-segment. Ipvision is een perfecte match met de Destiny Group, waarmee we onze positie als innovatieve, klantgerichte en marktleidende UCaaS-leverancier voor kmo’s in Europa versterken.” 

Vanuit het oogpunt van ipvision zal de toetreding tot de Destiny Group de zakelijke kansen vergroten en het bedrijf toekomstbestendig maken voor zowel klanten als werknemers. Destiny heeft onlangs het in Zweden gevestigde bedrijf Telepo overgenomen en precies het Telepo-platform speelt een sleutelrol in de oplossingen die ipvision levert aan de klanten van het bedrijf in Denemarken. 

Kenneth Andreasen, CEO van ipvision: “Destiny heeft een sterk trackrecord van bedrijfsintegratie dat de nadruk legt op toekomstige groei, gebaseerd op innovatie en het sterkste UCaaS-productportfolio in de markt, wat perfect overeenkomt met onze zakelijke ambities. Bovendien zien we een match als het gaat om waarden en focus op het ontwikkelen van klantgerichte communicatiediensten voor de cloud. Tegelijkertijd treden we toe tot een groep bedrijven die ons toegang zal geven tot state-of-the-art kennis en technologie en zo onze competenties zal ontwikkelen en ons zakelijk potentieel zal benutten.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This