Barracuda Networks benoemt Hatem Naguib tot CEO

16 augustus 2021

Barracuda Networks heeft Hatem Naguib benoemd tot Chief Executive Officer en lid van de Raad van Bestuur. Naguib is sinds december 2018 Barracuda’s Chief Operating Officer. 

“Hatem heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld bij de succesvolle cloudtransformatie van Barracuda. Dat heeft hij gedaan met visie en thought leadership voor Barracuda’s toonaangevende beveiligingsoplossingen en door voortdurend zijn operationele capaciteiten uit te breiden om de beveiligingsuitdagingen aan te gaan waarmee organisaties worden geconfronteerd”, zegt Chip Virnig, een partner bij Thoma Bravo. “Wij blijven Hatem en het Barracuda-team ondersteunen bij het verder uitbreiden van ons klantenbestand en bij het stimuleren van de omzet. Namens Thoma Bravo wil ik BJ Jenkins bedanken voor zijn leiderschap en voor zijn voortdurende inzet voor Barracuda.”

“Barracuda is sterker gepositioneerd dan ooit om te profiteren van de kansen die voor ons liggen. Onze verkoopcijfers groeien iedere maand”, zegt Hatem Naguib, CEO van Barracuda.“We zijn benoemd tot Leader in het “The Forrester Wave: Email Security Q2 2021-rapport, we behalen consequent de toppositie in Gartner Peer Insights voor onze firewall- en e-mailoplossingen, en we zijn herhaaldelijk finalist en winnaar van de award voor de beste klantenservice in de SC Awards 2021. Dit alles onderstreept ons innovatievermogen en onze inzet voor klanten. We zien ook een sterke groei in het aantal multi-productklanten dat onze Zero Trust Access, cloud-to-cloud back-up, webapplicatie-firewalls en CloudGen-firewall oplossingen gebruikt. Hiermee beschermen zij hun bedrijf tegen steeds frequentere, doelgerichte en geavanceerde cyberaanvallen. Het geïntegreerde en toonaangevende beveiligingsplatform van Barracuda biedt onze MSP’s en klanten een holistische aanpak om beveiligingsuitdagingen aan te gaan. Ik ben vereerd om het bedrijf verder te mogen leiden.” William BJ Jenkins, die sinds november 2012 CEO van Barracuda was, blijft lid van de Raad van Bestuur van Barracuda.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This