Orange Cyberdefense versterkt management met drie ervaren aanwinsten en is klaar om nieuwe groeimogelijkheden aan te boren

6 augustus 2021

Orange Cyberdefense, de cybersecuritytak van telecomoperator Orange, heeft drie ervaren namen aan het managementteam toegevoegd. Corine Vanherf vervoegt het team als Legal Counsel, Hans Stevens als Head of Solution Design, en Bart Van Kildonck wordt Head of Large Projects. Daarmee is het team van General Manager Filip Verstockt klaar om het groeipad van Orange Cyberdefense verder te zetten en zich op nieuwe markten en klanten te focussen. 

Het volledige managementteam van Orange Cyberdefense bestaat nu uit twaalf leden onder leiding van General Manager Filip Verstockt. Die nam iets meer dan een jaar geleden het roer in België over en heeft grote ambities om het bedrijf te laten groeien. Daarvoor kan hij rekenen op drie aanwinsten die een flinke dosis (internationale) ervaring met zich meebrengen.

Corine Vanherf

Corine Vanherf begon haar carrière als advocaat met een specialisatie in IT-recht en werkte in die rol voor heel wat IT-bedrijven. Na dertien jaar wilde ze ook zelf graag van het bedrijfsleven proeven en besloot ze de balie te verlaten. Ze werkte eerst als bedrijfsjurist voor de Amerikaanse multinational United Technologies Corporation, waarna ze de retailsector ging verkennen bij de Ahold Delhaize Group.

 Daar was ze ook verantwoordelijk  voor alle IT- en privacy-contracten voor de Europese supermarktketen.

Bij Orange Cyberdefense zal Corine als Legal Counsel deel uitmaken van het managementteam. “Om de volgende stap in de groei van Orange Cyberdefense te kunnen zetten, is een evenwichtsoefening nodig. Enerzijds willen we ons verder ontwikkelen en professionaliseren, zodat we klanten steeds betere contracten kunnen voorleggen, processen verbeteren en risico’s beter inschatten. Anderzijds moeten we ook wendbaar blijven door onze eigenheid als kleiner bedrijf binnen een grote groep te behouden. Dat maakt Orange Cyberdefense immers uniek”, zegt Corine Vanherf.

Met Hans Stevens haalt Orange Cyberdefense meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van ICT en telecommunicatie binnen. De eerste dertien jaar van zijn loopbaan had Hans verschillende rollen bij Amylum en TATE & LYLE, onder meer als IT Operations Engineer en Project Leader. Daarna werd hij officieel lid van de Orange-familie als consultant bij Orange Business Services. Ook hier werkte Hans dertien jaar in uiteenlopende functies zoals architect en Head of Presales Solution Partners Belux. Nu wil hij zijn Orange-ervaring en leiderschapsvaardigheden graag voor minstens nog eens dertien jaar inzetten als Head of Solution Design bij Orange Cyberdefense.

Hans Stevens

“Vorig jaar heeft Orange Cyberdefense ondanks alle uitdagingen een gezonde groei laten noteren. Ik ben dan ook blij dat ik van dit verhaal deel mag uitmaken en een bijdrage kan leveren om het bedrijf  verder te laten groeien. Mijn focus zal vooral op de Belgische markt liggen, maar uiteraard willen we het succes van Orange Cyberdefense internationaal doortrekken. Security is in iedere fase van het dataproces – of het nu gaat over het  verzamelen, transporteren, opslaan of analyseren van data – Security blijft een uiterst  cruciaal element. En door de populariteit van de cloud en de digitalisering zal het alleen maar belangrijker worden”, zegt Hans Stevens.

Bart Van Kildonck

Ook Bart Van Kildonck maakt de overstap van Orange Business Services naar Orange Cyberdefense. Hij heeft inmiddels 20 jaar ervaring in IT & telecommunicatie op de teller en beschikt over de nodige business development en sales skills. Innovatief en out-of-the-box denken zit in zijn DNA en is een belangrijke reden voor zijn succesvolle carrière tot hiertoe. In het verleden heeft hij verschillende miljoenendeals met multinationals onderhandeld en afgesloten.

“Bij Orange Business Services heb ik over grote contracten mogen onderhandelen met spelers zoals Dell, Amazon, 3M en de Belgische overheid. Die ervaring komt goed van pas om het ambitieuze groeitraject van Orange Cyberdefense te ondersteunen. Als Head of Large Projects is het mijn taak om in de eerste plaats grote deals binnen te rijven, maar ook om na het tekenen van een contract de juiste organisatie op te zetten en onze klanten optimaal te bedienen”, zegt Bart Van Kildonck.

“Be the change you wish to see in the world”, is een quote van Mahatma Gandhi die Bart graag tracht na te streven. “Ik vind het belangrijk om zelf altijd het goede voorbeeld te geven. Als je iets verwacht van iemand anders, moet je dat ook zelf uitstralen.”

General Manager Filip Verstockt: “Orange Cyberdefense is klaar om nieuwe markten te veroveren. We staan op dit moment heel sterk op de Belgische midmarkt, maar willen ons in de toekomst ook meer op internationaal niveau laten gelden en opportuniteiten bij multinationals benutten. Corine Vanherf, Hans Stevens en Bart Van Kildonck hebben allen veel ervaring met dit soort spelers en zijn bijgevolg de geknipte personen om het management van Orange Cyberdefense te versterken.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This