Celonis en Wipro introduceren Global Celonis Center voor optimaliseren van bedrijfsprocessen

4 augustus 2021

Wipro Limited en Celonis introduceren als onderdeel van een partnerschap het Global Celonis Center, een centrum dat organisaties stimuleert hun operations te transformeren. Het Celonis Execution Management System en Wipro’s expertise in het stroomlijnen van operations vullen elkaar feilloos aan en stellen bedrijven in staat hun finance-, HR- en supply chain management-processen te optimaliseren.

Wipro is een toonaangevend bedrijf dat service verleent op het gebied van informatietechnologie, consultancy en bedrijfsprocessen. Celonis is wereldwijd leider in execution management.

Digital Twins

In het Global Celonis Center kunnen klanten met digital twins van hun bedrijfsprocessen werken om die te monitoren, standaardiseren en controleren. Verder kunnen ze haperingen in hun efficiëntie en gebruikservaringen identificeren en elimineren, om zo de vruchten van slimme, door data gedreven besluitvoering te plukken. Dit leidt tot betere klantervaringen en levert een hogere bedrijfswaarde, terwijl het tegelijkertijd kosten drukt.

Celonis en Wipro verwachten dat het centrum een boost geeft aan organisaties die herstellende zijn van de coronacrisis en hun organisatie meer weerbaar willen maken. Organisaties kunnen met het center nieuwe bedrijfsprocessen inrichten, zonder afscheid te hoeven nemen van hun IT-investeringen.

Amit Puri, Vice President bij Celonis: “De Wipro-Celonis samenwerking geeft klanten toegang tot meer krachtige tools dan zij voorheen voorhanden hadden, waaronder next-gen outsourcing modellen voor ‘Data operations as a service’ en real-time gegenereerde inzichten in bedrijfsprocessen. Wipro’s expertise in op SaaS gebaseerde cloudtransformaties en onze process managementtechnieken en execution managementoplossingen stellen organisaties in staat om hun digitale transformatietrajecten te versnellen waarbij kosten meer gedrukt worden, optimalisatie en gedefinieerde.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This