Auriga opent nieuw kantoor in Brussel en verwelkomt Rudy De Wolf als Operations Manager voor de BeLux regio

19 juli 2021

Auriga, een bedrijf gespecialiseerd in omnichannel bankoplossingen, zet zijn internationale expansieprogramma voort door een nieuw kantoor te openen in Brussel. Met deze lokale vestiging versterkt Auriga haar aanwezigheid in de BeLux en ondersteunt ze lokale banken in hun digitale transformatiepad. Rudy De Wolf, voorheen Business Manager bij BNP-Paribas, zal de leiding van het nieuwe kantoor op zich nemen als Operations Manager.

Het Italiaanse Auriga wil de referentie worden voor financiële instellingen en zet haar internationale expansie verder na de aankondiging van de samenwerking met Batopin met het openen van een nieuw kantoor in Brussel om haar omnichannel bankoplossingen te promoten en haar innovatie-expertise in het hart van Europa te brengen. Daarnaast heeft Auriga ook een lokaal ATM Management Platform opgezet dat gebruik maakt van twee datacenters in België – Diegem en Aalst – beheerd door LCL, één van de meest veilige en betrouwbare providers in state-of-the-art Tier 3 datacenter faciliteiten in België.

Rudy De Wolf

Om dit plan te realiseren heeft Auriga Rudy De Wolf aangesteld als Operations Manager. Rudy heeft 30 jaar ervaring in de BeLux banksector, met inbegrip van zijn langdurige relatie met BNP Paribas Fortis waar hij de kans had om zich bezig te houden met ATM en Branch projecten, zowel als Business Manager en als Product Owner. In zijn nieuwe functie bij Auriga zal Rudy de relaties en operaties managen met betrekking tot het belangrijkste End to End Project in België, de coördinatie van de externe partners en de leveranciers in het netwerk.

“Auriga is één van Europa’s belangrijkste technologieleveranciers voor de digitale transformatie van bankkantoren”, aldus Rudy De Wolf.  “Het is een uniek Multivendor SW-expertbedrijf in de markt en staat op het punt de beste optie te worden om het digitale transformatieproces van BeLux banking te versnellen. Daarom ben ik meer dan blij dat ik als Operations Manager van deze nieuwe Brusselse vestiging kan bijdragen aan haar wereldwijde missie.” 

Vincenzo Fiore, CEO van Auriga voegde hieraan toe: “Rudy’s uitgebreide achtergrond stelt ons in staat de behoeften van klanten te begrijpen en deze te vertalen in innovatieve voorstellen, het implementeren van effectieve technologische oplossingen en het realiseren van duurzame bedrijfsgroei in de BeLux-markt. De beslissing om een nieuw operationeel kantoor te openen in Brussel en de benoeming van leidinggevenden met een grote expertise is erop gericht onze aanwezigheid in België te consolideren. Onze relatie met de Belgische markt begon al in 2015, maar evolueert sinds 2020, toen we samen met de vier belangrijkste Belgische banken de leiding namen over het ontwerp en de implementatie van een van de belangrijkste en meest uitdagende ATM-poolingprojecten in Europa. Een relatie die ons, naar we hopen, nog meer successen zal brengen”.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This