Insight uitgeroepen tot winnaar op de Microsoft Security 20/20 Awards

23 juni 2021

Insight Enterprises is voor het tweede jaar op rij verkozen tot Microsoft Azure Security Deployment Partner of the Year tijdens de Microsoft Security 20/20 Awards. Insight Enterprises werd samen met andere internationale toppartners van Microsoft bekroond voor zijn uitmuntende prestaties op het vlak van innovatie, integratie en klantimplementatie met Microsoft technologie.

“Microsoft heeft zijn aanbod van beveiligingsopties nog verder uitgebreid met oplossingen die specifiek de cruciaalste elementen van een beveiligingsprogramma ondersteunen: identiteit, beveiligingsbewerkingen en compliance. Onze klanten moeten deze oplossingen snel begrijpen en implementeren, evenals in hun interne systeemomgeving en in cloudomgevingen integreren. Door onze beveiligingsexpertise te koppelen aan Microsofts referentiearchitectuur voor beveiliging krijgen de bedrijfsresultaten van onze klanten een stevige boost. Voor deze succesvolle strategie wordt Insight nu voor het tweede jaar op rij beloond. In 2022 willen we voortbouwen op dat succes en verder samenwerken om onze klanten beveiligingsoplossingen te bieden”, zo zegt Marie del Marmol, country manager Insight Belux. 

“De pandemie heeft onze visie op ons werk, ons privéleven en beveiliging veranderd, en ons zo voor nieuwe uitdagingen gesteld en nieuwe mogelijkheden gecreëerd”, aldus Vasu Jakkal, CVP Security, Compliance & Identity bij Microsoft Corporation. “Ik ben heel trots op onze partners in de sector die met innovatie, vol medeleven, veerkrachtig en vastberaden gereageerd hebben om mensen en organisaties overal ter wereld te beschermen. We zijn verheugd om de uitmuntendheid van deze leiders te erkennen op de tweede jaarlijkse Microsoft Security 20/20 Awards.” 

Dit jaar zijn de winnaars van de Microsoft Security 20/20 Awards verkozen door de Microsoft Intelligent Security Association (MISA). Een unieke gelegenheid voor de leden om hulde te brengen aan collega’s uit de sector die de kernwaarden van Microsoft uitdragen, en het afgelopen jaar exceptionele op Microsoft gebaseerde oplossingen en diensten geleverd hebben. MISA is opgericht om het beveiligingsecosysteem in de hand te werken, en een milieu te ondersteunen waar aanbieders van oplossingen de handen kunnen ineenslaan om een toekomst te creëren die veiliger is voor mensen en organisaties.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This