Panduit introduceert in diepte verstelbaar open rack voor datacenters

7 juni 2021

Het Panduit Adjustable Depth 4 Post Rack combineert de stabiliteit van een patchkast met de toegankelijkheid van een open rack om datacenterbeheerders meer flexibiliteit te geven bij het ontwerpen van netwerken. Voor upgrades in datacenters en computerruimten van bedrijven is vaak een dieper rack nodig. Het direct leverbare Adjustable Depth 4 Post Rack van Panduit maakt dat op een eenvoudige wijze mogelijk. 

De diepte van Panduit’s open rack is in 39 standen instelbaar, vanaf 23 inch tot 42 inch, in stapjes van 0,5 inch. Het rack is in enkele minuten te monteren en daarna zowel zelfdragend als op acht verschillende hoekpunten te aarden. Via openingen in de stijlen zijn ook eenvoudig accessoires te monteren, zoals horizontale PDU-beugels en verticale beugels voor de patchpanelen en afmontage. De bodemsteunen staan naar binnen gericht om het ruimtegebruik en risico op struikelen te verkleinen. 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This