Dell Technologies introduceert partnerprogramma RISE om de winst- en groeimogelijkheden voor geautoriseerde partners in EMEA te maximaliseren

5 mei 2021

Dell Technologies heeft het nieuwe RISE partnerprogramma voor Authorized Partners ook in de Benelux-regio gelanceerd. Het nieuwe partnerprogramma voegt het beste van de bestaande aanbiedingen uit elk land voor Authorized Partners samen tot één uniform aanbod voor de gehele EMEA-regio. Als onderdeel van het Dell Technologies Partner Program biedt RISE de partners in de EMEA-regio meer winstmogelijkheden, waardoor ze meer kunnen verdienen als ze meer oplossingen uit de Dell Technologies client- en serverportfolio’s verkopen. Het geëvolueerde aanbod beloont partners naarmate ze hun business met Dell Technologies laten groeien en toewerken naar metal tier-vereisten en nog meer financiële voordelen. 

‘In 2020 hebben we het aantal resellers dat Dell Technologies producten en oplossingen verkoopt, elk kwartaal zien aangroeien. Dat momentum grijpen we nu aan”, vertelt Koen Segers, Channel Director Belux bij Dell Technologies. “We willen samen met onze partners stapsgewijs verder groeien. Dat doen we door enerzijds te investeren in onze bestaande partners en anderzijds door samen met onze distributeurs nieuwe partners te engageren. Hiervoor hebben we uiteraard ons toonaangevende portfolio. Maar met de lancering van het partnerprogramma RISE kunnen wij deze Authorized Partners een formeler samenwerkingstraject aanbieden om hun Dell Technologies-activiteiten nog verder te laten groeien. Via RISE zullen partners meer groei- en winstmogelijkheden hebben en ook in Dell Technologies Programmaniveaus kunnen stijgen, waarbij we specifieke channelplannen voor alle verschillende marktsegmenten hebben uitgewerkt.’ 

RISE overzicht 

De nieuwe RISE partnerniveaus, Ignite, Boost, Advanced en Elite zijn – als eerste in de sector – ontwikkeld om de Dell Technologies SMB Partners een sprong voorwaarts te laten maken ten opzichte van de concurrentie en om tegelijkertijd voor hen een traject uit te werken om hun Dell Technologies business op een hoger niveau te brengen (van Authorized naar metal partnerniveaus).  

Het partnerprogramma werkt met een progressieve beloningsschaal. Partners worden daarbij beloond op basis van de omzet die wordt gerealiseerd via een Dell Technologies erkende distributeur. Ze kunnen beloningen verdienen voor een uitgebreide reeks producten, oplossingen en diensten waaronder beeldschermen, Latitude notebooks, Optiplex en Precision werkstations, XPS-desktops, after of near point of sale services (APOS/NPOS), PowerEdge servers, Microsoft Reseller Option Kit (ROK) en meer. 

Partners zullen elk kwartaal bij aankopen beloningen kunnen verzamelen. De beloningen kunnen ze aan het einde van elk kwartaal inruilen of uitbetaald krijgen als e-vouchers (Ignite- en Boost-partners) of als creditnota bij de distributeur (Advanced- en Elite-partners). De beloningen kunnen ze gebruiken voor de hun volgende aankoop van Dell Technologies-producten door partners bij de door hen gekozen Dell Technologies Authorized Distributor.  

Beschikbaarheid 

RISE is beschikbaar in de gehele EMEA-regio en vanaf 3 mei ook voor Benelux. Bestaande Authorized Partners zullen automatisch in het nieuwe aanbod worden opgenomen. Nieuwe partners kunnen controleren of ze in aanmerking komen en zich inschrijven via de Dell Technologies Performance Portal. Details over de indeling en beloningsmechanismen zijn ook terug te vinden op de portal. 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This