Panduit introduceert flexibel configureerbare datacenterkast FlexFusion

28 april 2021

Panduit introduceert de FlexFusion datacenterkast, die te configureren is voor de veranderende behoeften in datacenters. Deze nieuwe generatie modulaire kasten vormen een breed toepasbaar platform voor elk type datacenter en servicebehoeften, in de huidige hyperschaalbare, edge en multitenant omgevingen. Dankzij een maximale belasting van 1.588 kilo en een 80% geperforeerde deur voor een betere luchtstroom, is de FlexFusion geschikt voor het optimaal laten presteren van elke configuratie van servers en netwerkapparatuur. De kast is uit te breiden met verschillende kabelbeheeropties die zonder gereedschap te installeren zijn.

“Wij hebben geluisterd naar de behoeften van klanten aan meer flexibiliteit in het datacenter en als oplossing daarvoor de FlexFusion datacenterkast geïntroduceerd”, zegt Matt Paciorek, Group Manager Converged Infrastructure Solutions van Panduit. “Op basis van uitgebreid klantenonderzoek ontdekten wij dat klanten een configureerbare kast willen die kan meegroeien naarmate het netwerk verandert. Datacenterkasten hebben een steeds grotere dichtheid en opslagcapaciteit, waaraan wij een aantal thermische verbeteringen en geïntegreerde intelligentie hebben toegevoegd. Als gevolg daarvan is de FlexFusion kast volledig op de eigen behoeften af te stemmen, via een eenvoudig te gebruiken configuratietool.”

Meer informatie is te lezen op: https://pages.panduit.com/FlexFusion_Dutch.html

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This