Zoom introduceert Immersive View, een nieuwe manier van vergaderen

27 april 2021

Zoom Video Communications introduceert een nieuwe functionaliteit, Immersive View, waarmee het mogelijk wordt om videovergaderen nog creatiever vorm te geven. Immersive View stelt hosts in staat om deelnemers en webinar-panelleden gezamenlijk voor een virtuele achtergrond te plaatsen. 

Met deze functionaliteit wordt het mogelijk om het gevoel te creëren dat deelnemers zich in een klaslokaal, een directiekamer, een conferentiezaal of op hun favoriete plek bevinden. Immersive View brengt maximaal 25 deelnemers samen in één leuke, consistente vergaderomgeving.

Hosts van vergaderingen en webinars kunnen Immersieve View van Zoom op dezelfde manier starten als de spreker- of galerijweergave. Wanneer Immersive View wordt ingeschakeld, hebben hosts de optie om deelnemers automatisch of handmatig in een virtuele scène naar keuze te plaatsen. Hosts kunnen deelnemers ook gemakkelijk door die scène verplaatsen en zelfs de grootte van het beeld van een deelnemer aanpassen voor een meer natuurlijke ervaring. Zoom stelt hiervoor een aantal scènes beschikbaar, maar gebruikers kunnen ook eigen scènes uploaden.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This